torstai 1. marraskuuta 2012

Kissaakin kiinnostaa

Siis ketä ihan aikuisten oikeasti kiinnostavat toisten ihmisten verot? Kaikki jumalan nettijulkaisut ovat pullollaan typeriä verotietolistoja. Että kuka on tosi köyhä ja kuka ihan törkeen rikas. EVVK! Perkele. Herättäkää sitten, kun annetaan ihmisten raha-asioiden olla heidän oma asiansa. Vai kateellisuuden piruko se ihmisiä riivaa?

Kakku muuten hyytyi. Ei tarvitse ostaa kaupasta uutta. Mutta jallua kuulema saisi viedä. Sen lisäksi iltamat veljentyttären ja hänen kumminsa kanssa olivat oikein onnistuneet. Herkkuruokaa, kevyttä haastelua ja joutavanpäiväistä tavaranhiplausta, mitäpä sitä muuta ihminen tarvitsee? Olin jälleen kerran onnellinen, kun tajusin, etten tarvitse mitään.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totally agree, toisten tulot ei kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Se on se sairas kateus jolla myös pönkitetään sitä omaa surkeaa elämää; "Jaa, tuo ei tienannut kuin tuon verran.."

-kummitus- kirjoitti...

Jos minulla menisi hyvin, varmasti jakaisin maallista hyvää muidenkin kanssa, nyt kun menee huonosti, ei voi vähempää kiinnostaa muiden maat ja mammonat. Mikä lie, kun koe sitä mitenkään mieltä nostattavana toimintana tai tietona.

Kiona kirjoitti...

Minäkään en ole koskaan ymmärtänyt verotietojen julkaisemista. Tosi turhaan tietoa!

-kummitus- kirjoitti...

Niinpä!

Unknown kirjoitti...

Meil oli oikee sanomalehen välis ihan oma lehti niist verojutuista. Vinttasin sen lukematta roskii. :)

-kummitus- kirjoitti...

No hyi saatana! Muistatko, kun aikanaan sai ostaa niitä rollikalentereita, jossa oli koko kylän verotustiedot? Muistan vanhempieni tavanneen sitä sairaalla pieteetillä.