sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Helppo elämä

Elämä on aika mukava paikka, pitää sanoa. Se tuli taas todistettua tänä viikonloppuna.

Perjantaina sain ex tempore-vieraan, jonka seurassa viihdyin. Meni keittöpäydän ääressä pitkään. Ja saunassa. Lauantaina taas pelasin roolipeliä. Hyvää ruokaa ja ihmisseuraa sain molempina iltoina. Perjantain vieraalle tein chorizo-vodkapastaa, lauantaina vein peliin mukanani kavismuusin ja jättikatkaravun pyrstöjä.

Peli kulki, vaikkemme kovin paljon edenneetkään fyysisesti. Välttelimme taisteluita, mutta niitä taitaa olla seuraavalla kerralla luvassa, vaikka etenisimme eteen- tai taaksepäin. Isäntäpariskunta tarjosi meille pääruuaksi lammasta. Sen seuraksi sopivat hyvin muusi, punakaalilaatikko ja naurisleipäset. Alkuruuaksi teimme salaattia ja paistelimme ravumpyrstöt. Jälkiruuaksi oli tarjolla mutakakkua ja vaniljajäätelöä. Onnea!

Uni ei oikein viihtynyt seurassani viime yönä. Onneksi kävelykaverini ilmoittautui ja vie minut iltapäivällä ulkoilemaan, eiköhän se sininuttuinen kaveri saavu seuraavana yönä! Toivoisin ainakin.

Ei minua sitten lomautetakaan vuodenvaihteessa. Sain kuitenkin puhuttua itselleni pari vapaapäivää. Hyvä niin. Ja hyvä, ettei lomauteta, minä nimittäin tilasin ne monitehot. Maksoivat mokomat yli 500 euroa, vaikka satuin optikolle juuri oikeaan aikaan, sain sekä linsseistä että kehyksistä puolet pois hinnasta. Vanheneminen on kallis harrastus.

6 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Hieno uutinen tuo ei-lomautus! :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Tavallaan kyllä vähän kaipaan pientä breikkiä, mutta jospa viikko riittäisi.

-kummitus-

Lazur kirjoitti...

Kylläpä kyllä. Vaikkei mikään muu, niin ainakin näkö ikääntyy arvokkaasti. Tilasin eilen pakon edessä monitehot hintaan 618 euroa. Lomautetun (55 pv ajalla marraskuu 2013 - joulukuu 2014) lompakko kiittää.

-kummitus- kirjoitti...

Snäkin, Lazur! Otan osaa sekä rillehin että lomautukseen. Ei mene meillä kovin vahvasti.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla oli silmänpaineet nousseet kahden vuoden aikana, vielä kuitenkin normaalin rajoissa. Aina jotakin, huoh!
T: Satuilija

-kummitus- kirjoitti...

Heh, yritätkö sanoa, että perässä tullaan? En suosittele kyllä tässä lajissa, Satuilija.