keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Tarpeeseen on tullut

Jos vapaata en olisi saanut, se olisi pitänyt keksiä. Nyt todella huomaan käyneeni ylikierroksilla. Viikonlopun jälkeen uni on syventynyt, suorastaan tunnen, miten se virkistää. Sääkin on tukenut lepoa ja rauhaa, ei ole paljon kiinnostanut nenäänsä ulos laittaa. Etenkin olen kunnostautunut päiväuniosastolla.

Pikkuhiljaa pakkailen kassia viikonloppuvierailua varten. Ei ihminen kovin kummoisia mukaansa tarvitse, kunhan vaan hygieniatuotteet ja lääkkeet löytävän tiensä kassiin. Eikä näytä Pohjoisemmassa Suomessakaan kylmä olevan. Sitäkään ei tarvitse miettiä.

Olen syönyt hyvin, herkullisia makuja, suolaista ja makeata, katsellut telkkaria, lukenut, kuunnellut musiikkia, enimmäkseen ollut ajattelematta, ajatellut vain vähän. Työpaikkoja en ole tällä vapaalla etsiskellyt, mutta parille keikalle varasin loput. Saldo on tähän saakka jäänyt plussan puolelle, mieli on rauhallinen.

Ai niin, sain muuten yhden lahjankin: vuosittaisen kurpitsansiementuotepaketin Itävallasta. Muut lahjat hankin itse itselleni sitä mukaa, kun tarvetta tulee. Ja kävinhän minä vaatekaupoissa aatonaattona, sinne upposi sievoinen summa. - Sitten kun en enää joskus töissä ole, en todellakaan jää kaipaamaan vaatekaupoissa ravaamista. Työvaatteiden ostaminen on yhtä kus´helevettiä.

Nyt taidan vetäistä pienet aamupäiväunoset. Sitten Kanin kirous ja lounas. Joulun aikaan tulee pelkurille sopivia elokuvia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua teikäläiselle vaikka aaton ohi ollaan jo mentykin ja olkoon reissusi antoisa vesisateista huolimatta!

-kummitus- kirjoitti...

Mukavaa tapaninpäivää, Peppone. Minuahan ei vesisade haittaa, kun en sokerista ole. :-D