perjantai 7. elokuuta 2015

Camouflage

Nyt ei pitäisi pahasti erottua paikallisista parin viikon päästä. Kampaajani teki sen, mitä lupasi. Hiukseni ovat vaaleanpunaiset. Hän käytti sanoja persikka ja oranssi sen jälkeen kun oli saanut työnsä tehtyä. Värihän haalenee pesu pesulta, joten en ala vielä kirkumaan. Töissä eivät kaikki edes huomanneet mitään, vaihdos on siis luonnollinen. Saa sitten nähdä, mitä tapahtuu kuluneille päällishiuksille sekä tyvikasvulle. Sen näkee, olen varautunut jopa vaihtamaan värin takaisin vaaleammaksi, jos alkaa oikein ahdistamaan.

Tänään on luvassa piirakantekoa ja kotihommia. Huomenna pelaan ensin roolipeliä ja sitten lähden ystävän kanssa kylille. Yhdet keikkaliput on hankittu, mutta olemme myös sopineet b-suunnitelmasta, jos oikein alkaa musiikki sylettämään. Minä en nimittäin yhtään ole vakuuttunut siitä, mitä olemme menossa tutkaisemaan. Annan sille kuitenkin mahdollisuuden.

Gatesin rysä on tarjoamassa kotikoneelleni Windows kymppiä. Kai se on köyhän kaikki ilmainen otettava, sianlihat ja kananmunat. (Vanha sanonta Pohjoisemmasta Suomesta, terveisiä sinne toiseen hiippakuntaan siirtyneelle ystävälle.) Ensin kuitenkin aion siirtää valokuvista kopiot jemmaan tikulle. 1574 kuvan siirtäminen vaan kestää yllättäen yli kymmenen minuuttia. Onneksi juuri vähän aikaa sitten sain muistitikun, jossa tilaa on vaikka lampaat söis. Sinne mahtuu muutama muukin tiedosto talteen. (Edit. Ei se onneksi vielä alkanut päivittymään, varasin vasta paikan jonoon. Sillä lailla.)

Toiveena on, että pääsisin töistä ajoissa pois. En ole tehnyt mitään rästihommia, ei siitä mitään tule enää. Keskeytyksiä, kiireellisiä asioita, häiriötä ja hermostumista. Siinäpä ovat olleet tämän viikon tärkeimmät. Säälin maanantaina töihin tulevaa kollegaa.

Onnekseni lämpö tuli vasta nyt. Kyllä nämä muutamat päivät jaksaa. Lomalla se ei sitten niin haittaa. Kaivelin jo viikonloppukassini valmiiksi Länsirannikon retkeä ajatellen. Samoin varasin pyykkivuoron soveliaasti matkojen väliin. Pitää olla tehokas. Kenkäpolitiikka on ratkaistava. Ja lakattava ahdistumasta siitä majoituksen järjestymisestä. Kaikki sujuu hyvin. Älä huoli, sinä olet ihan aikuinen ihminen. Aikuiset pärjäävät.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Aikuiset pärjäävät." Hah-hah, niin kai. Pitäisi varmaan ryhtyä aikuiseksi.
Mukavia aikoja sinne :)

/Kiona

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos, Kiona! Minä nyt yritän tsempata meitä kaikkia! Ja yritän pärjätä.