perjantai 24. syyskuuta 2010

Pulikan metsästykseen

Eilisen syyspäiväntasauksen kunniaksi nukuin viime yönä melkein kymmenen tuntia. Kyllä minultakin välillä unet onnistuvat. Rupesin tosin nolosti jo puoli yhdeksän maissa unille. Mutta enpä huoli, kun väsytti, niin väsytti. Ja miten ihana olikaan nukkua, kun kello ei herättänyt. En edes harmistele sitä, että tänä aamuna olen taas hereillä kukonlaulun aikaan. Olen ainakin pirteänä hereillä ja minulla on vapaapäivä.


Päivän aktiviteetteinä aion etsiä piirakkapulikan. Huomenna teemme ystäväiseni kanssa karjalanpiirakoita. Kai te tiedätte, mistä piirakan malli tulee? Vanhan jutun mukaan jokainen leipoja tekee ne omallaan. ;-D Piparilla siis, haloo. Sitä ei tarina valitettavasti kerro, että mistä miehet mallinsa ottavat. Enkä muuten tahdo ajatellakaan sitä juuri nyt ja tänä aamuna.


Luvassa pitkä viikonloppu. Kerkeän vielä monta kertaa sotkea uneni uudelleen. Ja jouluriemukoille tiedoksi, että vielä on kolme kuukautta jouluun.

2 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Heräsin toissa aamuna siihen, että huomasin pohtivani tulevaa joulua. Hah: mulla on yksi lahja valmiina, mutta se on ihan messujen 'vika'. :)
Kuulin, että piirakat tehdään yhtä kauniiksi kuin tekijänsä - kaipa miehissäkin on kautta aikojen ollut ns. metroseksuaaleja, heh heh...
Nautinnollista viikonloppua! =)
(Lähden tänään Helsingin yöhön blogiystävän kanssa, kivaa!)

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos kiitos, ihanan rauhaisa on ollut vkonloppu tähän mennessä. Toivottavasti pysyykin sellaisena.

Kukkaro kiittää, kun ei eilen tullut hötkyttyä minnekään, toivottavasti sama linja jatkuu tänään. Ja toivottavasti teillä on ollut kivaa!