torstai 16. syyskuuta 2010

Tiesinhän minä

…että loppupelissä vielä tulee kiire ensi viikon työtehtävien kanssa, mutta kappas, en tajunnutkaan nostaa verenpainelääkitystä kaksinkertaiseksi ja hankkia kourallista rauhoittavia. Tänään raivoon riitti jo meilien lukeminen, nyt lasken sataan ja rauhoitun, ennen kuin vastaan kenellekään. Muuten voi tulla rumia sanoja joukkoon. Ja kuulkaas ihan englanniksi.

Sain muuten äidlltäni hassun manikyyri-pedikyyrisetin lahjaksi. En ikinä ole moista härveliä käyttänyt, eilen illalla testasin varovaisesti. Ja katso, se saattaa kuulkaas toimia kantapäihini. Voi olla, että minusta ja härpäkkeestä tulee vielä hyvätkin kaverit, tylsää tosin, että ainoa järkevä käyttöpaikka on kylpyhuone, sen verran ihopölyä on ilmassa käsittelyn jälkeen.

Isäni sen sijaan ei lähestynyt rahalahjoineen, luojan kiitos, oli siitä kakaroiden autonpolttamisesta jokin hyöty, ei ole minulle rahojaan tunkemassa. Muut lahjat olivat kirjallisuutta, fengshui-esineistöä ja kukkasia. Ihanaa mennä kotiin, kun keittiön pöydällä on kimppu punaisia ruusuja ja olohuoneessa keltaisia krysanteemeja!

Nyt jatkan verenpaineen nostattamista, kun olen hetken ajattellut mukavia aatoksia. Tänään muuten näyttäisi olevan tulossa kaunis aurinkoinen päivä, siellä ne sienet minua turhaan metsässä odottavat. Pöh.

5 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Sitten vaan fengshui-kikkaa: "persikankukat lammella" kokeilemaan ;)

-kummitus- kirjoitti...

Hyvät hyssykät, miun piti ihan googlettaa, että mitä sie tuolla tarkoitat. Jouduin sellaiselle feng shui sivustolle, johon todennäköisesti olisin höyrähtänyt 15 vee sitten aivan totaalisesti, nyt vain nauratti.

Vai romantillisesti vetovoimailemaan. Joooooooooo..... ei.

Puhuri kirjoitti...

Kokeilin viime keväänä. Ihan tutkimusmielessä. En huomannut mitään. Toisaalta optimaalinen ilmansuunta on mahdoton tässä asunnossa, niin jouduin tyytymään toiseksi parhaaseen, ehkä sitten kosahti siihen :D

Celia kirjoitti...

Myöhästyneet onnitteluni. :)
Myös minun piti googlata persikankukat lammella. Löysinkin. Päädyin lopulta kuitenkin lukemaan kiinalaisesta salapoliisista vuodelta 666. ;)

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos, Calia! Ei se kiinalainen salapoliisi varmaan yhtään hassumpi linkki ollut kuin ne feng shui jututkin. :-D

Puhuri, kaikkea sitä siekin kokeilet. Ja ihan tieteen nimissä? ;-D