keskiviikko 1. elokuuta 2012

Hajaantukaa!

Teitä on kohta parisensataa nimetöntä tyyppiä tullut Nolliksen blogista vierailulle. Hajaantukaa, ei teillä tunnu olevan minulle mitään sanottavaa. Hussiitäpois!

Tai sitten sanokaa jotain. Inhottaa olla preparointilasin alla.

8 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Sori, sisko. :D Tällasta se on ollut ennenkin, kun olen jonkun toisen blogista omassani vihjaissut. Mut kyllä sä niin mielenkiintoinen ötökkä olet, että sua kannattaakin tarkastella hieman lähempää. ;)

-kummitus- kirjoitti...

Taisin mainita, että tämä tulee ahdistamaan minua. No nyt ahdistaa, mutta se menee ohi. Kohta niitä lakkaa kiinnostamasta. Tulee taas uusi 15 minuutin maine ja kiinnostavuuden kohde. ;-D

Ötökkä. Taidan olla joku juuttaan torakka.

Marjaana kirjoitti...

Minä nyt olen edelleenkin vain minä, vaikka molempien blogeja lueskelenkin. So count me out!

-kummitus- kirjoitti...

Juu, Marjaana, en minä sitä sano, etteikö täällä saisi komemntoimatta vierailla, mutta jos vieraiden määrä humpsahtaa parina pvnä puolta suuremmaksi ja kukaan ei sano mitään, niin tulee ahdistus.

Kuten jo Nollikselle sanoin, se kyllä menee ohi. Päiväkirjahan tämä kuitenkin on eikä mikään viihdefoorumi. :-D

Unknown kirjoitti...

Välillä sitä luulee, ettei kukaan lue mun kirjotuksia. Ei kommentin kommenttia. Sit erehtyy kattomaan tilastoja ja pelästyy todetessaa, et käyks tääl NOIN pal sakkii...
Mä oon lomaillu kommenteissa, mut en lukemises.

-kummitus- kirjoitti...

Sinähän saat aivan hurjasti kommentteja, Pappa. Enkä minä nyt mikään kommentti-imuri tahdo ollakaan, mutta välillä vaan sylettää, kun trafiikkia on kuin Elon pelissä eikä kukaan sano mitään.

Toisaalta vaikeneminen tarkoittaa sitä, että ei ärsytä (kai) ketään. Tai sitten mie vaan olen niin täydellinen, että näitä kirjallisia helmiä luetaan kuni pyhää kirjaa.

Joo ei. Kunhan parahtelen välillä.

Anonyymi kirjoitti...

Ave aave ja heippa haamu,

keittiövälineen puolustajaan törmäsin ensin, kun ruokablogeja lueskelin ja Kummitukseen taisin Martta-Maketsun blogin kautta tulla.
Tuntuu hassulta kommentoida tänne, kun eletään jo loppuvuotta 2015. Miulla on tapana, jos löydän mielenkiintoisen blogin, lukea se kronologisessa järjestyksessä ja siksi kahlailen täällä historiassa ... välillä naurattaa ja välillä vähän itkettääkin, jännittää mitä tapahtuu milloinkin :)
Itse en Blogistaniassa asu, mutta jos sallit, jatkan "huamumuahan" tutustumista

toivoo IlonaK

-kummitus- kirjoitti...

Terve terve, ilona, tervetuloa ja peremmälle vaan, jos tällaisen keskiäkäisen akan maailmankuva kiinnostaa. :-D Välillä ryvetään ojassa ja välillä leijaillaan pilvissä. Normihommaa.