tiistai 25. maaliskuuta 2014

38 on uusi 37

Ei tunnu enää asteen lämmön nousu missään. Äkkiä sitä elimistö tottuu muuttuneisiin olosuhteisiin. 38 astetta tuntuu lähes normaalilta useamman vuorokauden 39 asteen kuumeilun jälkeen. En nyt sano, että lähtisin maratonia juoksemaan, mutta eilen lääkärin jälkeen kävin jopa kaupassa. Kiukutti, kun ajelin Kurviin, että kävisin Liiterissa, niin se perkana onkin remontissa aina huhtikuun toiselle viikolle. Hmph. Jouduin tyytymään kotikylän Eilepan tarjontaan.

Sairasloma jatkuu torstaihin. Minulla on niinkin naurettava sairaus kuin keuhkoputken tulehdus. Antibiootit aloitin jo eilen, eiköhän viimeistään tänään ala kuume laskea normilukemiin. Sain hyvää herkkuyskänlääkettäkin, sellaista, joka kelpaisi sekokäyttäjille. Minä hankin sillä hyvät unet. Vähänkö jo olenkin unen tarpeessa, on tässä pätkäunilla menty useampi päivä. Sen lisäksi sain uudet röntgenkuvat keuhkoistani, kaikki kunnossa, verikokeessa olivat tulehdusarvot arvatenkin nousseet, mutta hemoglobiinilla ruokkisi pataljoonan nälkäisiä vampyyreja. Ei ole anemia, ei (144).

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä söin kolmen aikaan aamuyöllä, kun sattui kuumeeton hetki. Tein thaihenkistä nakkikeittoa. Tietysti poltin kieleni sopan kanssa, kun ihanat aromit velloivat ympäri residenssiä.
Tuli suorastaan nälkä. Tulee kuulkaas luokatonta ohjelmaa siihen aikaan televisiosta, huomasin, kun jaksoin vähän aikaa sitäkin seurata (itse asiassa olin lähes järkyttynyt, että sieltä yleensä tuli jotain, jota pystyin edes toisella silmällä katsomaan, ei pelkästään jotain ihmeellisiä puhelinpelijuttuja).

En jaksa ajatella, miten töissä pärjäävät. Kerkeän varmasti käämini polttaa asian kanssa perjantainakin. Nyt jatkan makaamista. Ihana olla hiljaa, ei tarvitse korskutella keuhkojaan ympäri kyliä.

2 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Toivotaan, että pääset pian alle kolmeseiskan ja loputkin taudista nujertuu!

Sillä välin ehdit toivottavasti kuitata univelat ja katsomatta jääneet "brittisarjat" :)

P.S. onnistuisikohan kolmannella yrityksellä todistamaan, että minunkin suonissa virtaa ehtaa ihmisverta, vaikka robotiksi kovasti epäillään.

-kummitus- kirjoitti...

Olen pahoillani, että piti turvautua tunnistukseen, mutta kyllästyin poistelemaan satoja roskapostiviestejä. :-(

Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu, kunhan alkaa antibiootti kunnolla potkia. Univelat tosin korjaa varmaan vasta kuolema, mutta ei kai sitä kaikkea voi saada.

Oli siitä lääkärissäkäynnistä muutakin iloa, sain verikokeen tulokset. Sokeriarvot ovat laskeneet melkein normaaleiksi (5,2 mmol/l) ja kolestroliarvokin oli tyydyttävä 4,5. Lääkitys on kohdallaan - vielä kun saisi päänsä järjestykseen.