torstai 27. maaliskuuta 2014

Näin keväällä

...mies liikkuu ja käy pyydykseen. Hankala poikkesi kylässä ennen kuin meni ehjääkorjaamaan poikansa autoa. Hän sattui olemaan pekkasvapailla. Olipas mukava vierailu, nauroimme molemmat, kun tajusimme tapaavamme ensimmäistä kertaa päivänvalolla. Ja molempia vielä jännittikin. Aika liikuttavaa.

Siinä hän minua sitten viihdytti nelisen tuntia, jutuillaan ja vierihoidolla. Oli juuri sopiva vierailu, en nimittäin tahdo ketään yökylään juuri nyt. Huomenna pitää olla taas iskussa, enkä jouda miettimään, osaanko nukkua jonkun vieressä vai en. Sitä pitää miettiä joskus toiste, nyt oli hienoa, että vierailulla oli selkeä alku- ja loppuaika tiedossa.

Oikeastaan minun piti kirjoittaa siitä, kuinka olen ryhtynyt tietoisesti kehumaan itseäni. Kun nimittäin minulla ei mikään hirmu hyvä itsetunto ole, ja sekin vähä edellisessä leikissä pahasti notkahti. Niin olen nyt viimeisten kuukausien aikana jutellut itselleni mukavia ja muistuttanut itselleni, missä kaikessa olen hyvä, vaikken täydelliseksi pääsisikään. On se ehkä vähän auttanut. Peilistä ei katso ruma peikko, vaan nätti ja hyväluontoinen keskiäkäinen. Minä olen aika mukava ja kiva - niin pitkään kunhan minua ei suututeta.

4 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Tietysti olet nätti ja muutenkin kaikin tavoin ihana ja uskomaton !! Se on niin itsestään selvää, että unohtuu sanoa ääneen ! Anteeksi.

Olet ihana ihminen. <3

-kummitus- kirjoitti...

Auuuhhh, Nollis, kiitos kaunis kohteliaisuudesta. <3 Sitä saa mitä tilaa, sanotaanko näin.

Minun pitää erityisesti itse itselleni selventää, mitä olen, että ymmärrän jatkossakin. Minun pitää ymmärtää, että jos joku ei minua ymmärrä eikä tarvitse, niin se ei tarkoita, että itsekin voisin lakata itsestäni välittämästä.

Klassinen juttu, ensin pitää rakastaa ja arvostaa itseään.

Maria kirjoitti...

Hurraa! Itselleen on erittäin suotavaa olla kiltti ja puhua mukavia. Sillä voi olla ihan yllättäviä vaikutuksia :)

Ja hurraa myös vierihoidolle.

-kummitus- kirjoitti...

Joo, en tiedä mikä minuun on mennyt. Olen ryhtynyt rakastamaan itseäni. Kai minä vihdoin tajusin, kenen kanssa sitä aikaa eniten viettää. Että parempi oppia tuntemaan tyyppi ja tykkäämään siitä.