sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Vielä puhtaat aluvaatteet

Äiti aina varoitteli, että pitää ottaa ehjät alusvaatteet päälle, kun kylille lähtee. Että jos sattuu jotain, niin ei tarvitse nolostella. Minä olen nyt käynyt suihkussa ja kohta kerään jotain puhdasta päälleni. Aluvaatteisiin pukeudun vasta huomenna iltapäivällä, kun minulla on aika työterveyshuoltoon.

Kuumeeni nousee sillä tahdilla yli 39 asteen, että olen ryhtynyt syömään ibuprofeenia. Keuhkoissa on kehittymässä jotain jännää. Mutta kyllä se tästä, huomenna en vaan mene töihin. Kauhulla odotan matkaa julkisissa kulkuvälineissä, mutta pitää yrittää samalla jaksaa käydä kaupassakin. Mehua. Ei tässä juuri muuta tee mieli.

Eilen olivat kyllä ihanat ruuat. Ja hauska ilta! Nauroin niin, että vatsalihaksiin sattui ja yskänkohtaukset valtasivat maan. Blinit olivat hyviä, samoin yhteisöllinen syömismeininki. Mutta se kehittämämme uusi Neljän tähteen illalliskonsepti ei saata saada suurta suosiota, sen verran outoja olivat kehittämämme eväät ja sivuohjelmat (poo party, puolukkaputous ja valkovuotokastikeporkkanat mainitakseni muutamia).

Ei kommentteja: