maanantai 21. heinäkuuta 2014

Lyhyehkö katsaus lähimenneisyyteen

Asiakastilaisuus onnistui yli odotusten, kehuja vaan satelee. Onni on erinomaiset ja asiansa osaavat yhteistyökumppanit, minulla juuri mitään tekemistä ollut jutun kanssa. Kunhan hengailin mukana ja puhuin lämpimikseni mukavia. Ei ollut kylmä, oli lämmin. Ensi vuonna otan paluumatkalle eväät mukaan, meni myöhään. Kuten naamakirjassa jo totesin, onnistuneen asiakastilaisuuden merkkinä voi pitää sonnilaumana bussin mikkiin mylviviä miehiä. Biisinä tietenkin oli Aikuinen nainen, sitähän sieltä edestä löytyi.

Entinen esihenkilö vannoi hakevansa minut pois vuoden päästä. Todella toivon, että humalaisen miehen sanaan voisi luottaa. Ehkä minun pitää muistuttaa häntä myöhemmin sopivan ajan kuluttua. Ja onhan tässä vielä yhdet läksiäiset juhlittavana, joiden aikana voin muistuttaa häntä soveliaasti.

Perjantaina nukuin menomatkan ystävien luokse länsirannikolle. Uni tuli tarpeeseen, koska yötä myöten se maailma taas parani keittiönpöydän ääressä. Lauantaina jatkoimme syömällä ravintolaolosuhteissa ja sitten vielä notkumalla baareissa. Olipa mukava ja rentouttava retki! Onni ovat kestävät ystävyyssuhteet! Elämä piteni nauramalla, etenkin tulen muistamaan uudet kehittämämme parinetsintävinkit.

Viikonlopun jännitysnäytelmän koin, kun taksi ei meinannut ymmärtää saapua, kun paluumatkajunaan oli kiire. Jäi peräti kolme minuuttia aikaa! Lastaamista vaikeuttivat esiteini-ikäiset brassipojat, jotka olivat olleet mukana jossain nuorison potkupalloturnauksessa. Oli meteliä ja meininkiä junassa, nukkuminen jäi vähiin.

Vaikka lomaa ei tule olemaan kuin kaksi viikkoa, tulee tauko tarpeeseen. Tänään tosin pääsin jo kolmen maissa kotiin. Huomenna ajattelin mennä myöhemmin töihin, luvassa on taas arkistonjärjestelyä. Alakerrassa ei vaan toimi ilmastointi niin hyvin kuin yläkerrassa. Tosin sielläkään ei nyt rauhaa ole, kun toisen puolen remontti vihdoinkin etenee täysin palkein.

4 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Onnittelut hyvin hoidetuista bileistä ! Millonkas se sun loma oikein alkoikaan ? Mä luulin, että nyt jo.

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos. Loma alkaa 28.7. ja kestää kaksi seuraavaa. Sanotko, että suunnitelmamme menevät ristiin? :-D

Nollavaimo kirjoitti...

Ristiin menevät. Mä menen ensi viikosta töihin ja sitten taas 2 vkon kuluttua. :D Täytyy miettiä suunnitelma B. Onneksi syksystä tulee pitkä ja lämmin. ;)

-kummitus- kirjoitti...

Hmp, otetaan Bee. Ja kyllä, syksystä tulee lämmin ja pitkä. :-D