tiistai 30. syyskuuta 2014

Paskakeikkaa tarjolla

Naurettavaa. Yritin luetella töitäni huomista workshopia varten. Typeriä listoja, miten kukaan sellaisella tuuballa saa täytettyä noin 8,5 tuntia päivässä, joskus enemmänkin? Voin vain kuvitella, miltä se näyttää päivän vetävän konsulentin silmissä. Varsinaista työtäni teen noin 15 % työajastani, laskeskelin. Olen siis erittäin joutava ihminen organisaation kannalta katsoen. Meillä pitäisi olla joku, joka tekisi hallinnolliset hommat.

Olen menossa lääkäriin. Sopivasti ovat sekä verenpaine- että kolestrolilääkereseptit lopussa, samalla aion kysyä lonkasta. Että mikähän se mahtaa olla, kun ei voi enää kummallakaan kyljellä maata, kun samaan saatan*n lonkkaan sattuu ja nyt vielä ovat puutuneet varpaista nimetön ja keskimmäinen. Joku hermo tai lihas siellä nyt junnaa. Jotain pitäisi tehdä tai sitten viedä saunan taakse ja lopettaa. Tai sitten antaa parempia nukkulääkkeitä, ettei herää siihen, kun sattuu.

Muuten unta vihdoinkin riittäisi. Uniakin näen ja jopa muistan ne, tarkoittaa sitä, että nukun oikeata unta. Paitsi että herään viiltelyyn. On tämä prkleestä, vanhuus nimittäin. Tuskin tässä mitään muuta vikaa on. Tai mitään sellaista, jota voisi parantaa. Pieni vikahan tuo loppujen lopuksi on. On vaan kestettävä ja opeteltava nukkumaan jotenkin muuten - seisaaltaan esimerkiksi kävisi, silloin nimittäin ei satu.

Pitää taas ajatella jotain muuta. Nämä pari asiaa ahdistavat.

2 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Pöh ! Hiiteen kolotukset !

Auttaisiko joku venyttely-vanuttelu ? Sitä meikäläinen on yrittänyt harrastaa, kun juilii.

-kummitus- kirjoitti...

Kolotus on tyhmä, mutta nyt tiedän, mistä se johtuu. Vasemmanpuoleinen pitkä selkälihas on alakiinnittymiskohdastaan jumissa. Ja ilmeisen pahassa jumissa. Lääkäri suositteli hierojaa, nyt sitten etsin sellaista.