perjantai 10. huhtikuuta 2015

Nopean suorittamisen päivä

Vai tällainen loma oli tällä kertaa, toivottavasti kesä-heinäkuun lomaviikkoni sujuu vähän terveemmissä merkeissä. Tätä pohdin, kun aamusella haudutin inkivääri-lime-infuusiota, siinä muuten varsinainen luonnon flunssalääke, jos pitää inkiväärin poltteesta. Hiki on valunut koko yön, onneksi ymmärsin laittaa lakanoille paksun froteepyyhkeen, muuten olisi saanut vaihtaa lakanoiden lisäksi petauspatjankin.

Nyt on päivä aikaa tehdä kaikki, mitä jäi viikolla tekemättä. Äänestäminen, Dermoshopin paketti (tilasin lisää irtopuuteria, puuterivipan ja kokeeksi ripsivärin, nimittäin jos alle kympillä saa ripsivärin, josta nyt maksan kahtakymppiä, niin se on voitto kukkarolle), eväät iltaa varten, onhan tässä tätä ohjelmaa. Mutta jos hitaasti kiiruhtaisin. Onneksi kerkesin siivota, ennen kuin tauti kamppasi. Siivoamatta jäi parveke ja kukat multaamatta, mutta siinähän nuo ovat keikkuneet tähänkin saakka, pannaan sinne ravinnetikkuja ja katsotaan joskus toiste. Ystävän lähettämät parsakaalin siemenet jäävät odottamaan parempia aikoja. Pari paitaa kuitenkin sainlyhennettyä, se onnistui nojatuolin hellässä huomassa.

Ainakaan en voi syyttää itseäni asuntosäästäjäksi. Nyt olen kuluttanut sänkyä, sohvaa ja nojatuolia. Telkkariakin olen katsonut, kun en ole jaksanut koneella nakottaa. Tai olisihan läppärin syliinkin saanut, mutta kuume nousi sen verran huimaksi, että ei enää silmät jaksaneet seurata. Mutta näillä mennään, toivottavasti tästä tokenisin ensi viikkoon, puolikuntoisena on inhaa tehdä töitäkin. Offtopic: Jos ikinä pääsen eläkkeelle, on keksittävä jotain muuta ajanvietettä kuin television seuraaminen, sen verran paskaa ohjelmaa sieltä päiväsaikaan tulee.

Ei kommentteja: