sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kahvin jälkeen

Jippii! Selkeämpi pää, parempi mieli. Pitäisiköhän hankkia jotain kofeiinitabletteja niiden aamujen varalle, kun ei kerta kaikkiaan edes kahvia jaksa keittää? Saakohan niillä samanlaisen säväyksen aikaan, vai kannattaisikohan hankkia hätävaraksi murukahvia (joka kyllä yleensä on aivan saatanasta)?

Nollavaimo jossain välissä heitti jotain haastetta kanssapolkkaajille, että kertoisimme tarinan lapsuudesta. Minullahan nyt on se entiseltä aviomieheltäni pelastettu Lapsuuden kultainen kirja, jossa söpöjen kääpiökuvien lisäksi on muutama kertomus verbaalisesta lahjakkuudestani. Mykistyin vasta noin viisi-kuusi-vuotiaana, kun isäni alkoholismi saavutti silloisen lakipisteensä. Sitä ennen kyllä juttelin ihan julkisesti. Esimerkiksi 3-vuotiaana olin maannut mummolan sohvalla peilin kanssa ja ihmetellyt itseäni peilistä. Mummolta olin kysynyt ikääni ja kun vastaus oli annettu, olin ihmetellyt, että "Niin vanha, eikä vielä yhtään ryppyä!"

Rypythän ovat ihan uutta naamassani ja käsissäni. Ilmestyivät vasta tänä vuonna, joten kyllä niitä sain yli 40 vuotta odotella. Alan pikkuhiljaa kerätä iän mukanaan tuomaa charmia, varokaa vapaat harmajat papat ja herrat, blondi kerää voimia uutta hyökkäystä varten!

(Pitää ehkä ryhtyä säännöstelemään myös kahvin käyttöä, jos se tällaista levottomuutta aiheuttaa heti aamusta.)

6 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Kiitos ! :D
Mutta ne rypyt ovat sitten tulleet ihan viime kuukauden aikana, koska mä en niitä ainakaan nähnyt enkä niin sokea vielä ole, ettenkö pöydän toiselle puolelle näkisi. :)

Aineenvaihduntaa ja pirteyttä voit lisätä, kun käyt Areenasta katsomassa tunti sitten tulleen Hullu Juttu-ohjelma TV2:lta. ;)

-kummitus- kirjoitti...

Darling, sitä kutsutaan tunnelmavalaistukseksi aivan syystä, kun ei täysillä valoilla kotonaan päästele. ;-DDD Kynttilät pelastavat aina tilanteen!

Sitä paitsi, sie et vaan ole nähnyt minua verskissä kunnossa, niin sulta puuttuu vertailukohde.

Nollavaimo kirjoitti...

Höpönlöpö !
Sitä paitsi ne on munat kun pilaantuu vanhetessaan, ei kanat. :)

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi kummitus mutta en voinut olla nauramatta ääneen. On teillä naisilla vahvat geenit tai geeniperimät mitä ulkonäöstä huolehtimisen suhteen tulee, kun jo kolmevuotiaanakin tsekataan ryppyjä. Ei hyvänen aika sentään, olette te mahdottomia...;D

Siitä taasen otan osaa ja saat sympatiani koska olet ollut alholistin lapsi, se kun ei ole niistä rasteista niitä mukavampia.

Unknown kirjoitti...

:)

-kummitus- kirjoitti...

Peppone, tunnen mie miehiäkin, jotka hysteerisesti tutkivat itseään ryppyjen suhteen. Minulla se on lähinnä mielenkiintoa, että minkä näköiseksi tässä vielä muuttuu, en suinkaan pelkää tai inhoa ryppyjä.

Ja miksipä sitä ei saisi ulkonäöstään huolehtia tahtoessaan? Mitäs pahaa siinä on? Tämä vain retorisena kysymyksenä.