tiistai 4. joulukuuta 2012

Luvassa itsensähäpäisyhetki

Terveisiä flunssasta. Se on ihan p*ska paikka. Onneksi räkä on tehnyt pesän poskionteloihini, eikä valu enää sojona. Menen nimittäin häpäisemään itseni jälleen kerran työhaastatteluun. Ihme kyllä, edes jotain teen oikein, kun silloin tällöin pääsen pistäytymään konsulenttien juttusillä. Mutta eihän niistä sitten mitään muuta kuulu kuin se klassinen kirje "Kiitos mielenkiinnostasi, mutta...". Jos totta puhutaan, alan olla rekrytoijien kanssa aivan samaa mieltä.

Eipä tässä oikeastaan muuta ole mielessä. Oikeastaan minulla ei ole mielessä mitään, koska en tahdo ajatella mitään. Tulee vain paha olo. Flunssasta ajattelin parantua. Veljentytär asustaa luonani vielä yhden yön. Sitten taidan rempaista kännin - on ainakin kivempi sairastaa ja seuraavana päivänä krapulassa ei muistakaan flunssaa. (Ehkä en kuitenkaan, mutta kuten tiedätte, uhkailu on aina hyvästä. Tapakouluttajan mukaan kannattaisi lähteä pikkujouluun Tuhkimo-fiiliksellä. Hän ei tainnut tarkoittaa Tuhkimo-känniä, jossa puolen yön aikaan saavutaan kotiin ilman toista kenkää ja rääsyissä.)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sympatiat sulle kun joudut flunssaisena sinne työhaastatteluun. Ei se mun mielestä itsensähäpäisyä ole vaikkei pääsiskään, ymmärrän kyllä turhautumisen haastatteluissa käymiseen mutta jos ei mene niin ei kyllä mikään natsaakaan.

Marjaana kirjoitti...

Musta tuntuu, että tuhkimokännit silloin tällöin tekis hyvää.

Tarkoitus olisi juhlia pikkujouluja ystävän kanssa lauantaina, pitäisköhän kokeilla?

Peukut joka tapauksessa haastatteluun - ja sanontahan kuuluu, että pessimisti ei pety...

Anonyymi kirjoitti...

Olen hengessä mukana kännitouhuissa. Juon mielikuvituksessani kaksi siideriä/lageria ja sammun sohvalle 34 kännitekstarin jälkeen. Kyl tää tästä.

Neo kirjoitti...

Jos ei veikkaa, ei voi voittaa. Tsemppiä työhaastatteluun.
Ja sitten sen kuin otat Tuhkimokännin, niin maailma on taas hetken paljon parempi paikka.

-kummitus- kirjoitti...

Peppone, se on tää mun luonto, joka alkaa pettämään.

Marjaana, kiitos. Haastattelu meni yllättäen HYVIN, jäi optimistinen olo.

OoTee, mielikuvituskänniä en ole vielä kokeillutkaan.

Neo, Tuhkimo-kännin ottamiseksi pitäisi mennä julkisille paikoille. Taidan tyytyä tänään olohousukänniin. Tai ainakin hiprakkaan.

Unknown kirjoitti...

Joo, vanhana juoppona kannatan kotikänniä. ;)

-kummitus- kirjoitti...

Joo, justiinsa kuin minun suustani, Timo.