perjantai 14. kesäkuuta 2013

Hyvästit nopeille valinnoille

Koeaikani loppuu tänään. Nyt ei sitten enää noin vain lähdetä, jos harmittaa. Tai ei lähdetä, jos tahtoo joskus muualla töitä tehdä, lottovoiton tullessahan se on ihan sama. (Tähän voisin heittää kysymyksen, että missä lottovoittoni viipuu. Tilaus on tehty jo parikymmentä vuotta sitten, mutta tuen edelleen kansanterveyttä ja yhdistystyötä.) Keskustelin elen iltapäivällä esihenkilöni kanssa, kysyin ihan suoraan, että mikäs on meininki, kun koeajan myötä minullekin tulee kuukauden irtisanomisaika. Hän vastasi, että meininki on mahtava. Maa on minuun ja minä maahan tyytyväinen, minä ainakin suurimmaksi osaksi. Jotta sitten lomien jälkeen pannaan paperit kuntoon ja tarkastetaan palkka. Hallelujaa!

Huono asia töissä on yksi idiootti. Sellainen epäkohtelias ja epävakaa persoonallisuus. Juuri se sama, joka ei ymmärrä mitä henkilökohtainen reviiri tarkoittaa. Tai sitten hänellä ei sellaista ole. Sairashan se raukka on, mutta toivon, että hänelle sattuisi joku onnettomuus. Varmaan toivovat hänen asiakkaansakin.

Hyvä asia töissä on työ. Ja paljon kivoja leikkikavereita. Yksi eilen viestitteli, että kopiokone huutelee "lisää paperia" vaikka siellä on pieni metsä sisällä. Minua nauratti. Tykkään sellaisesta älyllä leikkivästä ja vähä-älyisestä huumorista, sellaisesta, jossa on pieni tvisti. Palkkakin on hyvä asia. Tänään on palkkapäivä, pitää varmaan lähteä metsästämään farkkuja, kun viikonloppuna taas yhdet hajosivat. Oon kova kuluttamaan penkkiä ja persettä (farkuista).

Nyt sitten vaan täytyy pitää peukkuja, että firma ei mene nurin. Se tietysti minun tuurillani saattaa tapahtua, mutta en jaksa kantaa huolta. Sitten olen taas työttömänä, ei se sen kummempi asia ole.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei muuta kuin iso tonnittelut vakipaikasta ja hieno pointti on myös tuo viihtyminen, kyllä sitä yhden mulkun kestää jos kerran muu porukka on jees. Joka työpaikalla kun noita omituisia on vähintään se yksi.

Ps. Onkohan siellä Veikkauksessa jokin vialla sillä myös meikäläisen anomuksen käsittely tuntuu viipyvän, suunnilleen saman verran on ollut reissussa... ;)
Hyvää viikonloppua!

- S - kirjoitti...

Onnittelut! Kyllä se vakituinen työ kummasti rauhoittaa mieltä kun on sitten se vakituinen tulokin.

Munkin raha-anomus veikkaukselle on varmaan hukkunut kun ei näy eikä kuulu niitä suuria voittoja.

Pitäisiköhän meidän tehdä joku yhteiskanne kun meitä on useampi?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kovasti!
Kyllä veikkauksessa on jotain vialla, minunkin anomukseni on ollut käsittelyssä yli 20 vuota. Mutta sunnuntaina on taas uusi käsittely;)

Kionaya kirjoitti...

Hei onnea! Vakityö on hieno asia. Mulla on veikkauksen kanssa ihan sukset ristissä, ei edes ota vastaan raha-anomuksiani enää.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, oikea vakkariduuni!!! Onnea :D

Unknown kirjoitti...

Onnittelut vakkariduunista!!!
Mä jo meinasin nissaninromun tartata ku kerroit että persettä jaa...eiku kulutat. Onneks korjasit asian!! ;DDD

Unknown kirjoitti...

Nii ja mä oon teit kaikkii ennen jonossa. Oon veikkaukselta voittoo vuotellu jo reilut 40-vuotta... Piävoittoo.

-kummitus- kirjoitti...

Hei hei, älkääs nyt vielä onnitelko! Tämä oli vasta suullinen lupaus, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa, eli nimet ovat paperissa ja palkankorotus tapahtunut tosiasia.

Partapapalle sevverran, että olen mie siitä jakamisestakin osani tehnyt. Herra kuulemma rakastaa iloista antajaa, nyt vaan ottajat puuttuvat. ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Tiesin sen,että hoidat homman kotiin, onnea!
T: Satuilija

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos, minäkin ajattelin, että jos vaan pääsen jonnekin, niin eivät ne minua pois aja. Minä vaan en osaa myydä itseäni työhaastatteluissa.