lauantai 1. kesäkuuta 2013

Eläinterapiaa ja muuttoapua

Viikonlopusta on tulossa tapahtumarikas. Perjantaina sain kissavieraita, ystävien katit, vanha ystävämme Winston ja kummitätin pikku-Kirppu tulivat yökyläään muuton alta karkuun. Minun lisäkseni myös yksi ystäväni saapui nauttimaan kissaenergiaa. Saunottiin ja syötiin kiuaslenkkiä, maailman paras tapa nauttia HooKoon blöötä. Siinä taas ilta vierähti pitkäksi, ei kuitenkaan aamuun, jota sitäkin tiedämme tapahtuneen.
Kummitätin Kirppu-kisu on vilkas. Ei meinannut kuvaa saada.

Tänään lupasin loppusiivota ystävien vanhan pilttuun, kun ei mnusta muuta apua enää muutossa ole.  Siinä se voi hiki lentää, mutta hyvä niin, olenpahan hyödyksi edes jotenkin. Oman kotisiivoamisen sain tehtyä vasta viime sunnuntaina, mutta kyllä tiesi taas jotain tehneensä. Vettä valui pitkin naamaa, selkää, kylkiä... Seuraava siivoushetki tulee väkistenkin kissojen lähdön jälkeen, jos vaikka ottoveli sattuisi pääsemään kouluun, pitää alkaa kissa-aineksia ryhtyä vähentämään kodosta. Hän kun on kovin allerginen kissoille.
Sir Winston taitaa olla Grumpylle sukua.
Huomenna aion levätä. Sekin pitää nykyään suurinpiirtein kalenteriin panna. Kävelemssä vaan käydään iltasella. Minä muuten tarvitsen uudet lenkkarit, entiset ovat liian pienet, varpaat menevät ruttuun. Tästä se tekstiiliurheilijan ura alkaa...

Ei kommentteja: