lauantai 3. elokuuta 2013

Ihmetyksen paikka

Näin unta, että olin läiminut blogin täyteen kuviani. Niistä tunnisti minut erittäin selkeästi. Ihmettelin käytöstäni, kun olin jo lähes tehnyt unessa päätöksen lopettaa koko raapustelun. Tosielämässä mietin asiaa edelleen. Ratkaisua ei vielä ole syntynyt, mutta kuten huomaatte; tässähän tätä tuubaa taas bittitaivaalle tulostuu.

Tuhlasin yli 50 euroa viinakauppaan. Täydensin baarikaappia, jallu oli vähissä, samoin jägermeister. Ja pari viinipulloakin hankin varuille. Nauratti, että siihen minä kyllä sijoitan, mutta täysi baarikaappi onkin minulle kunnia-asia. Kaupasta ei tarvinnut paljon mitään, koska kaalilaatikko odotteli jääkaapissa, siitäkin vähästä unohdin marjat. En ymmärrä, ne tulivat mieleen vasta kotimatkalla. Nyt ei ole sitten aamumarjoja, kun en jaksa lähteä puolta kilometriä kävelemään.

Eilinen meni varpaankynsiä lakkaillessa (koska tänään laitan sandaalit jalkaan iltasella)  ja Clashia kuunnellessa. Turkoosi sopii blondille. Samoin Joe Strummer, harmi vaan, että hän on kuollut mies. Elävämpi olisi monikäyttöisempi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Elävämpi olisi monikäyttöisempi." Ihana :-D!

t. sanna

-kummitus- kirjoitti...

Kuinka saamme äidinkielen opettajan raivon valtaan? - osat 1 - 10 ;-D

Maketsu kirjoitti...

Oih, ihana baarikaappi sinulla! Minä olen joutunut luopumaan noista jumaltenjuomista. Sen verran juoppo, että en kykene rajoittaa ja sitten tulee huono olo. Kippis!

-kummitus- kirjoitti...

Näkisit vaan baarikaappini. Siellä on vaikka mitä. ;-D