keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kohta kaatuu - timbeeerrrr!

Olen pessyt pyykkiä ja astioita. Olen myös miettinyt, voisinko harkita ihmissuhdetta. En ole tullut hullua hurskaammaksi, arvon siis edelleen. Onneni lienee, että seuraavat kaksi viikonloppua ovat täysin ja kokonaan täyteen bookatut, en voi suostua ehdotuksiin. Minun pitää miettiä lisää. Todennäköisesti puhun itsen vielä ympäri, enkä ryhdy mihinkään, se olisi varmaan viisainta.

Henkiset jalkani tulevat sotkeentumaan jo ensi viikonloppuna. Koska ystävän askelmerkit eivät osuneet lankulle, hän ei pääsekään rapujuhliin. On siis järjestettävä varjotapahtuma perjantaina. Se tarkoittaa, että olen värvännyt itse itseni tekemään ruokaa kahtena peräkkäisenä päivänä, perjantaina pastaa ja lauantaina alkukeiton. Ai niin ja härkäpaputahnaa sekä hankkimaan viiniä ja leipää - aika raamatullista. Alkukeiton suurin dilemma piilee kuljetuksessa, millä ihmeellä minä sen roudaan naapurilähiöstä vielä kauemmas. Todennäköisesti huushollin suurin kattila on varattu ravuille. Sen voisin tietysti varmistaa - tai sitten ajelen kattilan kanssa taksilla. Minä kyllä pidän taksilla ajelusta, kaikkihan sen tietävät. Ai niin, mutta kun minun piti elää suu säkkiä myöten.

Unohdin pyöritellä silmiäni tiimivalmennusaamupäivälle. Voitteko kuvitella, nyt se työnantajan vakooja on keksinyt, että enneagrammit ovat kivoja! Aikuisten oikeasti, ei kai kukaan niihin enää voi uskoa? Tai ilmeisesti minun pitäisi tässä vaiheessa todeta, että näköjään voi. Olen löytänyt itsestäni toistaiseksi jo kolmea eri tyyppiä. Kaiken kertomani perusteella olen todennäköisesti v*ttumainen kyseenalaistaja, joka ei paljon muista perusta, mutta silti huolehtii kaikista. Mutta ei se mitään, minä myyn itseni kenelle vaan, joka maksaa eniten - etenkin työelämässä.

Kuuntelin juuri Dervissin suurta monologia mollissa, luojan kiitos vain puhelimitse. Hänetkin pitäisi suitsia. Saisi lakata soittelemasta minulle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ennen kuin kaadut (älä silti kaadu vaan pidä hauskaa!), voisitko kertoa, mitä härkäpaputahnaan tulee?

T. Anonyymi ex-naapuri

-kummitus- kirjoitti...

Oikeastaan se on härkäpapupesto. Ohje täältä:
http://www.gobbasgard.com/H-rk-papupesto-Bondb-napesto.html

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, nelonen pätkähti testistä. Ei yllätä.

Kattilan kanssa lienee välttämätöntä tinkiä suusäkkiämyöden-tavoitteesta, taksi on otettava. Parisuhteen suhteen vois koettaa, jos löytyy tasapaino? Kaipaat ja kammoat, ehkä ne pitää lausua ääneen ja katsoa mihin johtaa. Ehkä.

Åboriginal

-kummitus- kirjoitti...

Nelosia on ollut liikkeellä, joo. Yhtenä vaihtoehtona.

Taksi houkuttelee kieltämättä paljon.

Ja kun minulla on niin vähän validia tietoa kohteesta toistaiseksi, niin pitänee ensin tutustua aiheeseen, ennen kuin teen lopullisia päätöksiä. Vaikeita asentoja.