keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Iloisia asioita

Tein jälleen pienen asian lomaretkemme eteen. Tilasin sight seeing paikat kahdelle. On sen verran mielenkiintoinen viritys, että pakko on testata. Olisin myös tilannut Josef Seibelin lomakävelykengät, mutta s-pankin tunnustelu ei juuri nyt toimi. Ehkäpä se toimii iltapäivällä. Aion joka tapauksessa tehdä kaikkeni, että saan lomaretkestäni mahdollisimman paljon irti.

Muita asioita tänään; töissä olen menettänyt hermoni pari kertaa, toinen oli parille söpölle siviilipukuiselle poliisille. Minun nenälleni ei hypitä, vaan se kortti näytetään kunnolla ennen kuin sisälle tullaan. Se siitä. Amerikkalaiset, jotka pyrkivät vierailulle Venäjälle, ovat vähän pässejä. Siinäpä toinen jännitysnäytelmän aihe tänään. Vähänkö on välillä tylsää, kun ei voi kertoa yhtään mistään yhtään mitään. Pöh.

Henkilökohtainen dementiani saa aina vain jännittävämpiä piirteitä. Tänä aamuna unohdin pestä hampaat. Sen nyt luulisi olevan automaattiele, jos minkä. Mutta eipä perkana ollut, pesin kuitenkin tukan, pukeuduin ja otin lääkityksen, ei voi blondi muistaa monta asiaa. Onneksi minulla on varaharja töissä, varavaatteita en vielä tänne ole jemmannut. Ehkä kannattaisi.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mulle on joskus käynyt kanssa niin, että jos olen tehnyt aamulla jotain normaalista poikkeavaa tai väärässä järjestyksessä, niin on saattanut jäädä unohtua pestä hampaat tai laittaa deodoranttia. Aamu on niin herkkää aikaa. Enkä edes ole blondi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kengät ovat lomalaisen tärkein varuste. Olen joskus yrittänyt hienostella kaupunkireissuilla korkokengissä, mistä ei hyvä seurannut. Kerran oli koko päkiä, useimmat varpaat ja kantapohja yhtä suurta rakkoa. Joten, ylistäkäämme mukavia lomakenkiä!

Ps. Lomalaisen toisteks tärkein varuste on valuutta, mutta jopa kenkiä tärkeämpi on retvakka seikkailuhenki..

Kiona kirjoitti...

Siis Skotlantiinko?! Nyt en ala mitään!!! Olen kade. Se maa on monesta syystä yksi mun rakkaimmista paikoistani ja aikoja sitten jo päätin, että kun saan taas elämästäni kiinni, menen sinne pitkälle lomalle. Ihanaa, kun pääset näkemään ja kokemaan Skotlannin.

-kummitus- kirjoitti...

Tiina, aamut ovat hankalia ja näköjään mitä vanhemmaksi tulen, sitä hankalammaksi ne käyvät. Minulle sopisi iltapäiväpainotteinen työ.

Oma tila, kengät ovat oleelliset, totta. Ja se mieli, elä edes puhu!

Kiona, kyllä. Skotlantiin viikoksi. Ei hotellimajoitusta, vaan asunto, pääsee edukkaammin. Tässä sen näkee, että kyllä avioerosta on paljon iloa ja hyötyä, saa nenänsä taloudellisesti pinnalle ja voi tehdä normiasioita. Suosittelen lämpimästi.

-kummitus- kirjoitti...

Vielä kun minä jonkun juhannuksen riekun Stonehengellä, niin olen päässyt mieleni päähän. Silloin nimittäin saa liikkua siellä vapaasti, muina päivinä vain polkuja pitkin.