tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kehu siideri kesässä

Viime kesänä hehkutin ruokakaupasta löytämiäni kuivia siidereitä. Hyviähän ne ovat edelleen, mutta koska olen huikentelevainen ja yli laitojen loikkiva naishenkilö, aina kun bongaan siideririntamalla jotain uutta ja jännittävää, annan pirulle pikkusormen.

Juhannuksen pikkusormi meni Alkosta saatavalle Country Manor siiderille. Varsin vinkeä tapaus se onkin, ensinnäkin hiilihapoton, puolikuiva ja päärynäsiideri. Jo tuon luulisi etovan, mutta hui hai, hyvää kuin mikä! Maistuu aluksi aika viinimäiseltä, mutta jo toisella siemauksella löytyy siiderimäinen ominaismaku. Eikä ole makea! Herkullista, maukasta, vaarallisen pettävää! Sitä muuten saa Englannissakin, ainakin Tescosta, alle viisi puntaa (aika lailla edukkaampi hinta siis kuin Alkossa). Siinäpä sopiva jääkaappidrinksu lomalle.

Lääkärissäkin kävin. Omalääkärini kirjoitti lähetteen eteen päin. Puukkoa kai tässä jossain vaiheessa taas saan, mutta sen jo olin arvannutkin muutama kuukausi sitten. Mutta en kyllä kesällä ota, vasta syksyllä saa joku paikallinen Mengele tehdä testejä tieteen nimissä.

Ei kommentteja: