keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Sandaalikeli

Ensimmäisen kerran tänä kesänä sain laittaa sandaalit jalkaan. Ihana keveyden tunne! Ja mikä nolostus, kun en ole rapsutellut, rasvannut ja hoitanut jalkapohjiani... Voi minua.

Viime yön unierikoisessa metsästin entistä vihkisormustani jostain kanikonttorista. En minä itse asiassa sitä kyllä kaipaa, vaan paria muuta sormusta, joilla olisi jotain rahallista arvoakin. Todennäköisesti ex on jakanut ne uusille tyttöystävilleen tai sitten hänen vähemmän rehelliset ystävänsä ovat laittaneet ne parempaan talteen ja myyneet.

Olen päättänyt, että kunhan tästä taloudellisesti tokenen, aion hankkia itselleni kivisormuksia. Oikeilla kivillä ja käsityötä. Mutta silti vituttaa aina, kun ajattelen entisiä korujani. Älä siis, tyhmä, ajattele, mieti mieluummin neljää vapaapäivää! Kevät! Vai joko nyt on kesä? Jippii!

2 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Kyllä nyt on kesä ja sandaaliaika! Ja varpaankynnet saa maalata kirkkaan punaisiksi

-kummitus- kirjoitti...

Huh, minusta ei ole koskaan ollut varpaankynsiä lakkamaan. Aika harvoin lakkaan kynsiänikään, kun en osaa pitää niitä hyvin ja lohkeillut lakka on sitten ruma.

Mutta sandaaleissa on kiva viipottaa. Tuli vaan taas pari uutta rakkoa, kun koko päivän kuljin samoissa kengissä. (Olen turhan herkkähipiäinen.)