keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Aamuyrmy

Viime yönä parvekelasit tanssivat kissanpolskaa ja minulta katosivat unet. Aamu tuntuu tahmealta tervalta, mutta onneksi on naamakirja. Siellä ystäväiseni paljasti heti aamusta nepalilaisen onnen salaisuuden, osaset ovat perusteeton optimismi sekä huono muisti. Viimeksi mainittua on pikkuhiljaa alkanut olla liikkeellä ja tuohon ensimmäiseen on hyvä pyrkiä. Aikaisemmin olin yltiöoptimisti, mutta vuosien mukana se on vähän päässyt karisemaan.

Pikkuveli vaimoineen poikkesi illalla kylässä. Heitäkään ei ei ole nähnyt kuin pidemmillä suorilla, kuulema melkoista haipakkaa on pitänyt bisnesmaailmassa. Kirmasin kotiin töistä ajoissa karaten, tahdoin tarjota suolaista piirakkaa. Ostin Sunnuntain pakastepiirakkapohjan, sulatin sen pikapikaa mikrossa, esipaistoin ja tungin mukaan miniluumutomaatteja, appelsiinitäytteisiä oliiveja, kylmäsavulohta mauksi ja feta-turkkilainen jugurtti-munaseoksen, jonka maustoin yrteillä ja chipotletabascolla. Tuli muuten yllättävän hyvä, vaikken itse pohjaa tällä kertaa tehnytkään.

Matkatuliaisena sain harmaan käsilaukun, se oli kyllä aivan minun näköiseni, ei turhia krumeluureja, mutta yliolan viskottava. Sen lisäksi lisätöitä varten sain tietokoneeseen MS Officen. On se harmi, etteivät he vielä minua voi palkata yrityksensä palvelukseen, jättäisin kyllä kovin mieluusti tämän nykyisen postini taakseni. Olen myös työyrmy, ei paljon hampaita naurata täällä. (Onneksi henkilökohtaisessa elämässä menee paremmin, on suorastaan kivaa ja mukavaa. Kyllä tämän työpaskankin kestää, kun muuten on hauskaa.)

Heräsin lauantaina hurjan aikaisin, ulkona oli kaunista.

3 kommenttia:

Nti Nokkela kirjoitti...

Ihana kuva! Havahduin tänään ulos katsoessani, että nyt todella on syksy. Minä tykkään :)

Kiona kirjoitti...

Kyllä on upeat värit siellä!

-kummitus- kirjoitti...

Tuo oli aivan epätodellisen kaunis hetki varhain aamulla, aurinko valaisi nurkan pihastamme ja sai värit leimuamaan. Ei siellä koko ajan ole sellaista ollut ja näiden tuulien jälkeen ei enää lehtiäkään puissa.

Eilinen ukkonen oli aika jännä ilmiö. Luulin ensin, että mulle on tulossa migreeni, kun alkoi silmissä vilkkua, mutta sitten tuli jyrinä myös.