perjantai 21. lokakuuta 2011

Terveisiä naapurista

Komea ilma

Kauniit näkymät

KGB:n offiisi Virun 23. kerroksessaEilinen retki Tallinnaan oli kovin onnistunut, sen tarjosi kaksi yhteistyökumppania, kiitos heille! Ohjelmaan kuului mm. tutustuminen Viru-hotellissa sijaitsevaan KGB museoon. Museo sinänsä on pieni, mutta kuulema tv-ohjelman avulla/ kautta valittu opas oli aivan loistava! Hienoja tarinoita!

Ilma oli kaunis, seura hyvää, ostoksia tein ehkä vähän liikaa, ruoka maistui, juomia oli muutama, mutta unta oli sitten vähemmän. Nyt väsyttää ja illalla pitäisi omahoitajan kanssa taas touhuta. Onneksi lepoa on luvassa lauantaista alkaen. Mie ehkä käyn nyt vähän ylikierroksilla. Ja koska olin eilen poissa, on syytä keskittyä tekemättömiin töihin.

2 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Naapurissa tekisi mieli käydä, katselen aamuisin työmatkalla ratikan ikkunasta sillä silmällä Pietarin risteilylaivaa, olen jo melkein unohtanut, kuinka päätin, että taannoinen rajakyykytys Niiralassa oli vihoviimeinen, pitäkööt tunkkinsa.
Tallinnahan on tietysti ihan eri juttu, jotenkin tuo KGB harhautti ajatukset :D
(sanavahvistus: koperpi, ihan venäjänkieleltä kalskahtaa)

-kummitus- kirjoitti...

Heh, mietimme juuri eilen omahoitajan kanssa ristelilymatkaa Pietariin, sille retkelle kun ei edes viisumia tarvitsisi. Toisaalta pohdimme myös viikonloppuretkeä Tallinnaankin.

Minua matkustuttaisi, nyt kun seuraakin olisi tarjolla.