maanantai 3. lokakuuta 2011

Tikkuja ja multaa

Ystäväpariskunta oli ollut kävelyllä metsässä loppuviikosta, toinen oli nuuskutellut innoissaan metsässä tuoksuvaa sienen tuoksua. Toinen (joka yllättäen ei ole innostunut "limaisista kuminpaloista" eli sienistä) oli todennut ilmassa olevan ilmiselvä tikkujen, sammaleen ja mullan tuoksu, joka ei saanut häntä mitenkään huumaantumaan. Onneksi me ihmiset olemme erilaisia. :-D

Itse olen käynyt kahdesti kävelyllä omahoitajan kanssa (ruksi seinään!), haikaillut sienten perään, saunonut, juonut viiniä kohtuudella, pelannut roolipeliä, nauranut itseni tärviölle, syönyt pizzasta ähkyn ja sairastunut uudelleen. En nuku, kun kurkku kuivuu, yskittää, räkä valuu, ääni vaimenee. Teen kohta armoitsemurhan, en jaksa enää. Kun saisi edes nukuttua! Olen kovin ryytynyt. Jos tätä jatkuu vielä pari päivää, menen uudelleen lääkäriin. Jos en muuta, niin haen uni- ja äänilomaa, mie en kertakaikkiaan enää jaksa kitua. Sen lisäksi suosittelen, ettette leikkaa huushollin terävimmällä veitsellä yrttejä silpuksi ja käännä katsettanne televisioon, voipi tulla sormenpäähän reikä. Läksi pala kynnestäkin!

Muuten elämä on mallillaan. Kaikki on hyvin. Ei vaan erinomaisesti! (Paitsi töissä, mutta mitäs minä siitä edes välittämään. Pah! Eli huonosti on vain kolme asiaa; työ, uni ja terveys, muuten menee ihan hyvin.)

Ei kommentteja: