keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ylämäki, alamäki - melkoista elämänmenoa*

Uusi esihenkilöni kuvitteli olevansa kovinkin sketsikäs ja suututti sitten minut. Kilahdin huolella ennen kun poistuin toimistosta. Huomenna on kiva taas siitä jatkaa. Nyt on ihan aikuisten oikeasti hyvä aika ryhtyä etsimään töitä, minua ei enää naurata yhtään. Sen lisäksi jos tuonne jään, hän tahtoisi minusta jonkin valtakunnan markkinointipelleä. Se on kuulkaas vähän liikaa, minä en myy mitään muuta kuin oman ammattitaitoni.

Onneksi omahoitaja kyläili taas eilen. Teimme pakastepelmeneille sieni-paprika-sipuli-cremefraiche-kastikkeen. Erinomaista evästä, ihanaa lämmintä huolehtivaista seuraa. Ei voi ihminen enempää toivoa. Tai noh, se lottovoitto tietysti, hän kyllä toisaalta lupasi, että jos voittaa, minun ei enää päivääkään tarvitse töitä tehdä. Johan nyt, sanoin minä.

Toisaalla siis onnea ja iloa, toisaalla tuskaa ja turhautumista. Tätä kai se elämä sitten on. Miten tätäkin jaksaa, jatkuvaa hullunmyllyä? Ja viikko vasta puolessa.

* Otsikosta kiitos Leevi & Leavingisille.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tämmöistä tuntuu olevan, juu. Vaan ei siinä mitään niin kauan kuin on onnea ja iloa puolet. Tai edes vähän.

Voi kun se on suloinen tuo omahoitaja!

-kummitus- kirjoitti...

Mymskä, pitää olla vähäänkin tyytyväinen. Paitsi että nyt on kyllä kauhalla annettu, lasi on enemmän kuin puolillaan, koska kyllä työ kuitenkin on vain työ ja muu aika sitten sitä omaa ja siksi tärkeämpi.

Omahoitaja on aika ihmeellinen tapahtuma.

Kiona kirjoitti...

Täkäläinen tuttavani irtisanottiin, kun ei suostunut osallistumaan firman markkinointitapahtumiin iltaisin ja viikonloppuisin, eikä luvannut vastata työnantajan puheluihin öisin ja aamutuimaan. Irtisanomisen syynä oli väärä henkilöprofiili ko. firman tavoitteisiin nähden tai jotain sinnepäin.
Suomessa ei taida ihan noin voida tehdä, mutta kannattaa sitä uutta työpaikkaa alkaa etsiä.
Onnea omahoitajasta!

-kummitus- kirjoitti...

Kiona, kyllä mie vielä voin tapahtumia järjestää ja suunnitella, ja jopa osallistua, mutta minusta ei ole paljon asiakkaiden kanssa oikeissa työasioissa apua. En osaa myydä enkä markkinoida.

Mutta uusi työ on saatava. Se on taivahan tosi.