maanantai 31. joulukuuta 2012

Hereillä

Ihmeellinen luonto, olen pitkästä aikaa hereillä olevan tuntuinen. Tarkoitan, etten ole vain fyysisesti pystyssä ja silmät auki, vaan että jopa ymmärrän jotain. Flunssan selkä taittuu! Nyt on se vaihe, kun niistän aivojani ulos, mutta muuten suorastaan tuntuu ihmismäiseltä. Jippii, ei tullut poskiontelontulehdusta tai mitään muutakaan jälkitautia! Tänään ei varmaan kahvin keittäminenkään tule tuottamaan ongelmia.

Vuosikatsauksestani tulee harvinaisen lyhyt. Paskan möivät, toivottavasti ensi vuosi on parempi. Ruttuja rakkaudessa, työelämässä ja naamassa. Toivon töitä. Toissijaisesti toivon rakkautta. Todennäköisesti en saa kumpaakaan ja paskan määrä vain lisääntyy. Mutta jos en toivoisi itselleni hyvää, kuka muu sen tekisi? Ja jos elän koko ajan pessimismin kourissa, teen itsemurhan, kun en jaksa. Jotta yltiöoptimismi kunniaan tulevanakin vuonna! Sileätä naamaa en kuitenkaan toivo, taistelussa ansaittujen kunniamerkkien tulee näkyä.

Olen muuten taas ihastunut yhteen englantilaiseen sarjaan. Kun menin Ylen sivuille tarkistamaan Juhlien jälkeen -sarjan nimeä ja muuta yksityiskohtia, niin hokasin miksi. Siellähän on uusi Sherlokki pääosassa! Minä jo mietinkin, että mistä se kaveri on niin tuttu!

7 kommenttia:

Maketsu kirjoitti...

Ei käy kehuminen minunkaan vuodelle. Mut hei, ensi vuosi on varmasti parempi. Ajattelemme niin, uskomme niin ja katso, näin käy!

Juhlien jälkeen on hyvä. Englantilaiset osaa nämä sarja hommat.

Hyvää uutta-vuotta!!

Nollavaimo kirjoitti...

Minä toivon hyvää sinulle ! Isolla pärekorilla. :)

Maria kirjoitti...

Kyllä minä toivon kaikkea hyvää sinulle. Kuin myös minulle ja kaikille muillekin. Ei kai se toivominen minulle mitään maksa.

Anonyymi kirjoitti...

Myös minä toivotan sinulle Todella Hyvää Uutta Vuotta 2013!

Ja ennen kaikkea toivon, että löydät mukavan, kiinnostavan, innostavan uuden vakituisen työpaikan, jossa pääset näyttämään omaa osaamistasi.

Turha kai mainita, että toivon samaa myös itselleni....

Ollaan ns. samassa veneessä, ollaan oltu jo opiskeluajoista saakka.... siksi kai elämäsi minua niin paljon kiinnostaakin. Ja verbaalinen lahjakkuutesi. Se on usein merkki myös älykkyydestä ;-)

Ystäväsi Kissa

-kummitus- kirjoitti...

Maketsu, vaikka sinulla on noita fyysisiä ongelmia, niin kuitenkin paljon on uutta viritystä luvassa. Sie kuule poskutat pitkään ja hartaasti!

Mollis, kiitos, sitä miekin sinulle!

Mymskä, kaikkea hyvää ja ihanaa sinulle ja meille kaikille!

Kissa, toivokaamme parasta, pelätkäämme pahinta, valmistautukaamme sotaan ja hankkikaamme parabellumit. Vai pitäsköön meidän osallistua johonkin maajussille morsian juttuun? Eikös niillä maatiloilla riitä hommia puolisollekin, ei enää tarvitsisi koko tuubaa ajatella.

Verbaalinen lahjakkuus in my ass... Kunhan pistän sanoja peräkkäin kuten muutkin kvasilahjakkaat blogistaniassa!

stansta kirjoitti...

Kaikkea parasta sulle!
Peukutan duunia ja rakkautta kohdallesi!
...vuosi vaihtuu alle puolen tunnin. Vissiin pakko pukea ja mennä liukastelemaan, et näkee pari rakettia?

-kummitus- kirjoitti...

Toivottavasti pysyit pystyssä, Stansta! Ihanaa tuoretta vuotta teille, mussukat!