lauantai 13. huhtikuuta 2013

Verenluovuttaja

Uni loppui viiteen tuntiin, on loppunut jo useampana yönä perätysten. Iltapäivälehden jutun mukaan huonot unet tappavat varmemmin kuin kansantaudit. Entäs kun on molemmat? Kuolee varmemmin tietysti. Olen vähän kärttyisä, mutten enää jaksa maata sängynpohjallakaan horrostamassa, pakko on vaan ollut ottaa vähän rauhallisemmin, kun nenäni päätti taas ryhtyä luovuttamaan verta. Outo tyyppi. Onneksi se ibuprofeenin syöminen loppui jo, tosin huomasin sen jälkeen, että suuonteloni on aika rikki hammaslääkärin jäljiltä. Kipeä suorastaan. Onneksi suun haavaumat paranevat yleensä nopeasti, johan siitä on kolme päivää!

Rakentelen uutta blogia. Ajattelin kerätä kaikki ruokapostaukseni samaan kasaan. Kun vielä keksin nohevan bloginimen (jonka tosin kerkesin jo kertaalleen unohtaakin), niin riehaannuin sitten iltasella puuhastelemaan. Nyt vaan naurattaa, kun ei tätä vanhaakaan niin usein kerkeä päivittää kuin aikaisemmin, että millä ajalla minä sitä ruoka-aiheista meinaan keretä. Toisaalta sen päivitystahti tulee olemaankin harvempi, enhän minä joka päivä ruokaa tee.

Mutta nyt en tee ruokaa, eilen tein pizzaa, sitä nakerran tänäänkin. Sen lisäksi ajattelin käydä palauttamassa kirjastonkirjat, kun en minä näköjään saa luettua loppuun kahta viimeistä kesken olevaa. Pitäisi olla jotain kevyempää, tarvitsee tutkaista joku kirja edes malliksi lipaston päälle makaamaan iltalukemiseksi. Mma Ramotswe upposi pääsiäislomalla niin että hujahti, pitänee tutkaista millaisia dekkareita on tarjolla.

Ei kommentteja: