keskiviikko 7. elokuuta 2013

Nimikirjoitusnäyte annettu

Olen kirjoittanut kahteen eri paperiin nimikirjoitusnäytteeni. Toinen papereista jäi minulle todistamaan, että minulla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde sen jälkeen kun tämä vanha loppuu. Palkka vähän nousi, tittelikin muuttui ns. tasokkaammaksi, vaikkei se minua kiinnosta pätkän vertaa. Kieltäydyin työsuhdekälättimestä. Minä en tahdo omaa numeroani antaa firmalle ja toisaalta puhelimeni liittymä on huomattavasti parempi kuin firman tarjoama. Eipähän tarvitse vastailla puhelimeen työajan ulkopuolella, ellei ole päivystysvalmiudessa.

Edessä on vielä lounaskortin hankkiminen (saan eväät talon sponsoroimaan hintaan, 25 % pois normihinnasta, parempiakin tarjouksia on joissain firmoissa tarjolla). Niin ja työhöntulotarkastuksessakin pitää käydä, se sattuukin erinomaiseen aikaan, kun juuri ovat menossa kroonikon reseptit tyhjiksi. Pari luomea pitää tarkistuttaa, verenpaineen tila samoin.

Helpottaa hivenen, mutta kyllähän minä tiedän, että mitä tahansa voi tapahtua. Enpä usko, että enää koskaan tulen sitoutumaan yritykseen, niin kuin edellisen kanssa tein. Lojaali toki olen ja ajattelen parasta, mutta rajansa kaikella. Minä olen minä ja omistajat omistajia. Esihenkilön kanssa pitää tulla toimeen, ymmärtää ja kannustaa, mutta ei hänestä ystävää tarvitse tulla.

Lottovoittoa vastaava tapahtumahan tämä on aikana, kun uutiset vain pahenevat kaiken aikaa. Tunnen itseni Hannu Hanheksi. Nyt voin ryhtyä suunnittelemaan nopeutettua lainanmaksua, että pääsen irti veloistani ennen kuin taas joutuu pää pölkylle. Samalla aioin kyllä ryhtyä suunnittelemaan pieniä matkoja ympäri Suomea. Toverit jo odottelevat. Tai vaikkeivat odottaisikaan, silti menen, koska minä odotan näkeväni heitä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, kannat kattoon!

Åboriginal

Marjaana kirjoitti...

Voi miten ihana uutinen. Jotenkin on tuoreena mielessä se työnhaun alhosi, vaikka siitä jonkin aikaa jo onkin vierähtänyt.

Perjantaina on ihan selvästi kippistyksen paikka!

Puhuri kirjoitti...

Jee, onnea täältäkin!
Monet ihmettelee, kun meidän firmassa ei ole työsuhdekännyköitä. Mutta itse en ainakaan haluaisi vapaa-ajalla vastailla työpuheluihin. Sen sijaan vapaa-ajalla on kiva ajella työsuhdematkakortilla. Vink vink sinne johtoportaalle, jos haluavat kompensoida puhelinliittymää.

- S - kirjoitti...

Nyt se on sitten virallista, onnittelut! :)

En minäkään ole halunnut luopua omasta numerostani. Alkuun minulla oli täällä kaksoiskortti (silloin kun se oli vielä mahdollista), nykyään minulla on kaksi luuria. Roudaan kyllä uskollisesti työluurin kotiin, mutta esim. loma-aikaan lätkäisen sen kiinni ja vapaa-ajan riennoissa kanniskelen mukanan vain omaani.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! t. Eevis

Nollavaimo kirjoitti...

Hieno juttu ! :)

Unknown kirjoitti...

Tosi hieno homma! Toivottavasti saat velat pian maksetuks ja nautit työssäolostas. *Potkasee perseelle*

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos kaikille! On hymy aika herkässä. :-D 1 v. 2 kk turhanpanttina ja siihen puoli vuotta pitkä kihlaus päälle on aika pitkä aika työhullulle. Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma.

Asuntolainasta vaan on päästävä pikaisesti eroon, ettei sitten ahdista niin pahasti, kun seuraavan kerran sattuu kohdalle.