torstai 19. kesäkuuta 2014

Minne saan jättää aivoni? Ovat turhat näillä keleillä.

Vapaa alkoi, selvisin hengissä. Saan hengitellä muunlaisten juttujen tahtiin seuraavat neljä päivää, ehkä sitten taas jaksan katsoa, mitä sinne narikkaan tuli jätettyä. Selvisin tänne saakka! Olen kone! Kehuin juuri äsken itseäni viitisen minuuttia työtyyppisesti, alan uskoa, että sitä lajia osaan. Ette muuten arvaakaan, miten pelkäsin varhaisteininä, että minun pitäisi elättää itseni, kun en uskonut olevani hyvä missään. Pelkäsin kuolevani nälkään, kun silloin oli jo muukin elintaso vahvasti hakusessa. Ihmisarvo-osastoa omalla kohdallani opettelen edelleen, siinä lajissa en varmaan koskaan luota itseeni kuin hetkellisesti tai kolmen promillen humalassa. Teen virheitä virheiden perään, mutta koitan jaksaa itseäni siitä huolimatta. Muista nyt ei niin väliä loppujen lopuksi ole, koska eiväthän ne minun kanssani ole 24/7.

Kävin katsastamassa juhlapaikan. Se on ihanasti rempallaan, ihan niin kuin tällainen viisikymppinen nyt on. Hain kutsut painosta, virhe kerettiin korjata, koska jostain syystä paino teki virheen eikä pannutkaan tilausta tuotantoon, vaikka niin me kaikki kuvittelimme. Sain yhteistyökumppanilta kymmenen postimerkkiä, ei tarvitse ostaa kuin kaksikymmentä lisää. Sain HR hurjapäältä lahjakortin parempien ihmisten kosmetologi-spa-hässäkkään, että minut todennäköisesti nauretaan sieltä pihalle. Minun tosin piti nekin kortit tilata aivan itse, jotenkin vähän pilasi tunnelmaa. Mutta siinähän saavat, kun sinne könyän, saavat piilotella minua muilta keskellä kaupunkia. Osoitelisä, hah.

Löysin kivoja tuliaislahjuksia (syötäviä tietenkin) mukaani huomiselle retkelle. Nyt vielä pitäisi pakata, onneksi saa ottaa vain omia vaatteita mukaan, eikä tarvitse pukeutua luonteensa vastaisesti. Mietin sitä tänään töissä, aika helpolla pääsen sielläkin, mutta suutani voisin vielä siivota. Olen viime aikoina ollut niin kovan stressin alla, että puhun kuin se pikkutyttö, joka raiskasi viisitoista rakennusmiestä.

Mutta hei! Off with her head for four days! Mukavaa mittumaaria, tyypit!

6 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Hauskaa juhannusta sinnekin ! En ole yhtään varma, mitä tästä meikäläisten juhannuksesta vielä tulee. Mitään en ole sen eteen vielä tehnyt, mutta onhan tässä koko yö aikaa ja melkein 12 tuntiakin.

Anonyymi kirjoitti...

Mä en mitenkään ole myöhässä.. Mut jos haluat jakaa vinkkiä syötävästä tuliaisesta (tai tuliaisesta yleensä), niin olisin kiitollinen.

nimim. kyllähän nämä ehtii..

Anonyymi kirjoitti...

Uups, nyt sähläsin ja tuli siipan yhteystiedot. Vaikka olen oman bloggertilini kautta liikkeellä. Höh! Eikä edes promilleilla osuutta asiaan... vielä
Mutta hauskaa juhannusta edelleen! :-)
t. Eevis

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos Nollis, mökillä nyt niin kummia tarvita, jos sinne suuntaatte. Hyvää ruokaa ja pari mukavaa juomaa mukaan, niin kyllä siitä teidät tuntien sovelias riento kehkeytyy.

Anonyymi, mie vien kolmea juustoa, viikunahilloa, pähkinäsekoituksen, kuplajuomaa, pari oliivilaatua ja tietysti jallua. Hehehe...

Eevis, kiitos samoin. Poistin edellisen viestisi. Sepäs mukavaa, että teillä perheessä blogataan. :-D

-kummitus- kirjoitti...

Yksi niistä juustoista muuten on ihan naapurista. :-D
http://helsinginmeijeriliike.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Lähtee pakkaamaan...
Eevis