sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Virta poissa

Perjantaina ulkoilin työpaikan naisten kanssa. Tai itseasiassa osa on meillä töissä edelleen, osa on jo siirtynyt uusien haasteiden pariin. Yhteistä kuitenkin on nauru, hyvä tunnelma ja tahtotila. Mikäs siinä ollessa, ensin syötiin Tony´s Delissä ja sitten juotiin monessa baarissa. Pitää sanoa, että Tony´s Delin ruoka ei ollut mikään huippukokemus, teen itse parempaa risottoa, totesin itsekseni. Kaverit kuitenkin tykkäsivät, mitäs olen herkkup*rse, oma vika.

Lauantaina kömmin naapurilähiöön roolipelaamaan. Olin jotenkin aivan pökerryksissä koko päivän, mutta siihen ovat tainneet jo tottua. Pelin jälkeen ystäväni vielä näytti minulle elokuvankin. Dark City ei ollut liian pelottava, toisaalta elokuva oli riittävän sarjakuvamainen, että oikeastaan pidin siitä. Viihdyttävä pläjäys.

Onneksi ei tullut syötyä itseään aivan tolkuttomaan kuntoon. Tein meille kana-mozzarella-mansikkasalaattia sekä leivälle koskenlaskija-wasabilevitteen. Sen lisäksi oli tarjolla niksuja ja naksuja dippeineen. Jälkiruuaksi tuli vielä namusia sekä minieclaireja kahvin kanssa. Nukutti aika ihanasti, kun kotiin ajelin taksilla. Taas. Alkaa käydä tavaksi.

Hiukset näyttävät hyvältä. Poika värjäsi juuret kullalla ja vaalensi väriä päälle. Jatkossa ei tarvitse kuin silloin tällöin raidottaa hiusta juuresta, sen verran lähellä omaa väriä nyt lisätty väri on. Ehkä takahiuksetkin pysyvät paremmassa kunnossa, kun ei tarvitse käyttää vaalentavaa raidoitusta niin usein. Fusio Dose tekee hiuksilleni kyllä ihmeitä, sen olen jo todennut aikaisemminkin. Pitää kyllä sanoa, että hiukset ovat asia, joiden huoltoon käytän rahaa ihan mielelläni - nyt kun sitä kerta on.

Olen nuokkunut koko alkupäivän. Nyt ajattelin ryhdistäytyä, kaupassa pitää käydä, kun en tiedä, koska siihen on seuraavan kerran aikaa. Sen lisäksi pitäisi hakea kenkälähetys Brandosilta. Kunpa kengät olisivat sopivat ja kunpa tulisi sen verran lämmintä, että voisin käyttää niitä. Suutarillakin pitäisi jossain välillä keretä käymään. Se taitaa kyllä jäädä heinäkuulle, ohjelmaa riitää lähiaikoina.

Juhannusemäntäni laittoi tervetuliaisviestin. Perjantaina pääsen Tampereelle niin sopivasti, että hän tulee vastaan, viemme tavarat hänen kotiinsa ja kolmelta olemme jo ensimmäisellä keikalla. Hah! Hyvä riento luvassa!

Ei kommentteja: