keskiviikko 20. elokuuta 2014

First world problem - White whine

On aikoihin eletty. Viikonloppuna heräsin siihen, että Sokoksen verkkokaupassa on Joe Blascon meikkivoide tarjouksessa. Se kun on riittävän vahva tökötti piilottamaan katkenneet verisuonet naamastani. Samalla sitten tilasin yhden huulirajauskynän ja yhden paitapuseron. Eilen kävin lunastamassa saaliin pakettiautomaatilla, paita lähtee tänään takaisin, se oli liian suuri!

Ei, en ole laihtunut. En vaan koskaan aikaisemmin ole ostanut Zizzi-merkkisiä tuotteita. Näyttää siltä, että ei tarvitsekaan. Tai ainakin käyn ensin kaupassa kokeilemassa, että mikä koko minulle oikein pitäisi olla. Kieltämättä tällä kertaa kuvassa valehteli kaikki: malli, väri ja koko. Mutta kun olisi tehnyt mieli laittaa päälleen jotain muuta kuin aina iänikuista mustaa, ei vaan käynyt niin tällä kertaa. Onneksi nykyään myös ostosten palauttaminen on helppoa, vie vaan töihin ja antaa postipoijjaan huolehtia loput.

Pitäisiköhän nyt ryhtyä jo ahdistumaan siitä, että mitä helkkaria aion laittaa päälleni synttärijuhliini? Tai tiedänhän minä, farkut ja jonkun luottopaidan. Siinä se. Ehkä ostan uudet kengät, koska kenkiä nykyään löytyy. Sitä paitsi annoin kesällä yhdet kengät juuri eteenpäin ystävälle, kun ne minulle olivat hivenen liian pienet. Hänelle siis sopivat.

4 kommenttia:

- S - kirjoitti...

Juu, Zizzistä ostaessa tuntee meikäläinenkin itsensä pieneksi! :D
S-koko kun on 42-44...

-kummitus- kirjoitti...

Joo, huomasin. Pitänee käydä ihan heidän liikkeessään tekemässä tutkimusta. :-D Muitakin hyviä vaatekauppavinkkejä sain eilen kollegalta. Ärsyttää vaan, kun pitää niitä varten lähteä kauppakeskuskierrokselle.

- S - kirjoitti...

Oon löytänyt sieltä muutamia ihan kivoja rytkyjä (ja farkkuja), jotka sopivat tähän keskivartalolihavuuteeni. Vaan halpoja ne eivät ole...

Shoppailua varten pitää olla oikea mielentila päällä. ;)

-kummitus- kirjoitti...

Nousuhumala on oikea mielentila...