torstai 14. elokuuta 2014

Sylettää

Kävi ilmi, että osa syntymäpäiväkutsuistani ei koskaan ole saavuttanut vastaanottajiaan. Sillä lailla, Itella-ystäväiseni, kiitos vaan. Nyt kun olen tarkistellut tilannetta, vain yksi pariskunta sai kääpiöidenhoidon ja muun järjestymään, muut ovat keksineet sille päivälle jo muuta tekemistä.

Mistä saa hakea korvausta henkisestä kivusta ja särystä? Ai ei saa vai? Niin minä arvelinkin. Mutta hoovee, Itella. Se ei sitten tarkoita hyvä veli.

***
Töissä hulluttelu jatkuu. Unia näen ampiaisista. On mukavaa, kun viileys vihdoin saapui. Tilasin uuden verokortin. Huomenna käyn evästämässä vanhojen kollegoiden kanssa. Ei muuta. Paitsi että se kauneushoitolalahjakortti on edelleen käyttämättä, ei ole aikaa, enkä tiedä mitä tekisin. Brasilialainen sheivaus kenties, buaaahhhhaaahhhhhh.... :-D Sorry kaverit, älkää menettäkö yöunianne.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän samoja kokemuksia Itellasta tältä keväältä. Neukkumeininkiä.

Käytä ihmeessä lahjakortti johonkin ammattilaisen sopivaksi katsomaan kasvohoitoon. Kummasti freesaa.

Åboriginal

-kummitus- kirjoitti...

Joo, otin sekä jalka- että kasvohoidon, maksan itse loput. Ajattelin nautiskella koko rahan edestä. Mutta on niillä huonosti vapaita aikoja, ei paljon lamasta ole tietoa näköjään.