lauantai 30. toukokuuta 2015

Ei onnistu tänään eikä onnistunut eilenkään

Töiden jälkeen kävin palauttamassa Kappahliin farkut. En kertakaikkiaan jaksanut ajatella, että ryhtyisin askartelemaan uusien pöksyjen lahkeita pidemmäksi. Itäkeskuksessa tein puolihuolimattoman kierroksen muissakin kaupoissa, mutta missään ei osunut oikeata tavaraa silmiini. Halosella onnistuin pilaamaan fiiliksen totaalisesti, kun kävin sovittamassa kahta löytämääni kesäpaitaa. En minä yleensä niin rumalta ole näyttänyt sovituskoppien peileissäkään, mutta uskottava kai se on silmiään.

Näkemästäni masentuneena tulin kotiin, tein kupillisen nuudeleita, join lasillisen viiniä ja aloin pilkkiä. Ensin nojatuoli, sitten sohva ja puolen yön aikaan siirryin suosiolla sänkyyn. En arvannutkaan, miten väsynyt voin olla. Nyt aamulla tietysti olisin taas pirpsakkana, mutta minulla on suunnitelmissa uinahtaa vielä hetkeksi.

Ärsyttää, kun nettivarausjärjestelmät eivät toimi. Olen yrittänyt tutkiskella yönyliretkimahdollisuuksia Tallinnaan, homma vaan on niin hidasta, että hermot tahtovat mennä. Etenkin kun tiedän, että nyt en tee varausta loppuun, tahdon vain katsoa, onko siellä vapaata ja paljonko lysti maksaa. Samoin jäi kesken eräässä nettikaupassa ostosten teko, kun en itse päässyt korjaamaan toimitusosoitettani, asiakaspalvelu aukeaa vasta kymmeneltä. Äkkisempi kerkeää siinä ajassa etsiä jo toisen toimituspaikan, sanokaas mun sanoneen.

Joo, en ole hyvällä tuulella. Ehkä ne uusiounet ovat ihan paikallaan. Sitten pitäisi päästä puutarhaliikkeeseen, se kuulemma rauhoittaa mieltä. Sitten voin ajatella, että onko minulla muutakin elämää kuin vain työ ja seurustelu makuuttavien huonekalujen kanssa.

Ei kommentteja: