maanantai 3. marraskuuta 2014

Piikille

Vaikka viime viikolla tirskuttelin taajaan ja joinain aamuina olin kuin nukkuneen rukous, en sitten sairastunutkaan flunssaan. Hyvä niin, koska tänä aamuna koukkaan terveysaseman kautta hakemassa influenssapiikin. Olen pari kertaa elämässäni onnistunut saamaan etotaudin, enkä todellakaan ehdoin tahdoin ole kiinnostunut hankkimaan sitä uudelleen. Siksipä ilahduin, kun huomasin köyhän työnantajani tarjoavan edes jonkinlaisen henkilökuntaedun tänä vuonna. Tosin intranetin tiedotteessa luki boldattuna, että rokote on otettava omalla ajalla. Se vähän nauratti vinoon.

Eilisen päivän vietin turvallisesti kotiolosuhteissa. Perjantaina alennuslaarista löytämäni kehyksen sain viritettyä Andu Warholin näyttelystä kotoisin olevan Marilynin päälle, mutta kokonaisuus ei vielä päässyt seinälle saakka. En kyllä edes tiedä vielä, mihin sen tahdon. Valokuvat nakottavat edelleen ruokapöydällä yhdessä valokuvakansion kanssa. Saahan nähdä, kuinka pitkään saavat odotella ennen inspiraation iskemistä.

Luvassa on tiukka työviikko. Olen kaiken sälän lisäksi lupautunut loppuviikosta yhteen kokoukseen mukaan, Siellä vietetään koppihoidossa pitkiä päiviä. Eikä tarjolla näyttänyt olevan minulle soveliaita paikkoja, niistä ensimmäisistä ei kuulunut mitään, joka tarkoittaa tietenkin sitä, että en pääse edes haastatteluun. Ikä painaa kokemuksen edelle.

Ei kommentteja: