torstai 20. marraskuuta 2014

Rättitiedote

Löysin mustia housuja. Ostin kahdet, farkut ja toiset levenevälahkeiset pöksyt. Nyt vaan elän kauhun sekaisissa tuntemuksissa, kun muistelen, että eikös Seppälälle ole käymässä vähän huonosti. Pitääkö minun käydä hamstraamasta sieltä useammat perinteiselle naiselle sopivat housut ennen kuin lakkauttavat koko puljun?

Olisin ostanut farkut tummansinisenä versionakin, oikein törsännyt, mutta valitettavasti minun kokoani ei niissä enää ollut jäljellä. Eikä näköjään ole verkkokaupassakaan, nyt olisin uskaltanut sieltäkin ne tilaamaan. Housujen materiaali on valitettavasti höttöisempää kuin Kappahlin vastaavien, mutta ainakin näin uutena ne istuvat jalassa mukavasti. Taidan tilata ainakin yhdet mustat vielä seuraavasta palkasta lisää - mikäli niitä enää verkkokaupassa on.

Muinakin syksyinä on olo ja elo tässä vaiheessa vuotta tuntunut ylitsepääsemättömältä. Tunnistan tunteen, yritän tolkuttaa itselleni, että vuodenvaihteeseen on enää reilu kuukausi ja sitten valo voittaa jälleen. Eilen suunnittelimme juhlakauden vapaita, nykyisten toimieni takia olen väistövelvollinen noin kolmeen eri suuntaan, eli lomani eivät saa mennä ristiin tiettyjen henkilöiden kanssa. Ei se minua toisaalta haittaa, kunhan vaan saan pitkiä lomapätkiä, että jaksan sitten taas ihmisten ja itseni kanssa.

4 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Hyvännäköiset pökät ! Kyllä noilla kelpaa keikistellä. :)

Ja kyllä tää tästä. Loppu - vuoden - häämöttää jo.

- S - kirjoitti...

No katos, wau!
Ehkäpä pitää munkin hiihdellä Seppälään sit. :)

Ja joo, ne aikovat sulkea jotain myymälöitä, mutta eivät kai kaikkia jos en ihan väärin ole ymmärtänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Nuorna tyttönä sulla oli pillit ja mulla leveälahkeiset ja nyt toisinpäin. Eli ei mitään uutta auringon alla;)
T: Satuilija

-kummitus- kirjoitti...

Nollis, joo, simpsakaat ovat pöksyt.

-S-. mukavalta nämä tuntuvat jalassa, voisin jopa suositella.

Satuilija, katsos, kun ruumiinrakenteeni on muuttunut. Porkkanapöksyt eivät enää sovellu niin mainiosti kuin nuorempana. :-D