tiistai 23. joulukuuta 2014

Vähän kaikkea - lomapäivän ratoksi

Mistä tietää, että on ollut poissa ihmisseurasta? Tietysti siitä, että kun vetää farkut jalkaansa, ne tuntuvat vieraalta elementiltä. Tänään kuitenkin aion vielä liikkua, koska tarvitsen maggaraa. Eilen sain vaihdoin nimittäin oma-askartelemani kattokruunukynttelikön kotitekoiseen sinappiin. Sen lisäksi tarvitsen tonicia, että voin siemailla gini- tai vodkatonicia sivistyneen näköisenä nojatuolissani.

Kuvat kuulemma kertovat enemmän kuin sanat. Kokeillaanpas niitä sanojen lisäksi.

Kävin hakemassa kaksi kimppua ruusuja ilahduttamaan itseäni. Ruusujen lisäksi kivoja kukkia ovat auringonkukat ja neilikat. Liljoista en perusta, koska ne haisevat. Tai tuoksuvat, mutta allergikko minussa saa hepulin. Rakastan ruusuja, sanoinko jo?

Sämpylät onnistuivat paremmin kuin arvasinkaan. Maku oli aivan erinomainen, seuraavalla kerralla lisään vähemmän jauhoa ja lopputulos tulee olemaan varmasti pehmeämpi ja maukkaampi. Tänään aion askarrella juustokakun naapurilähiön jouluaattoillallista varten, luulenpa, että siihen uppoaa ainakin appelsiinia ja piparkakkuja.

Korjasin pyykinkuivaustelineeni. Minä vaan en voi viskata tavaraa roskiin, jos sen saa helposti toimintakuntoiseksi. Sitten kun telineen toinen puoli pettää, voi olla, että joudun hankkimaan uuden. Keräsin pesuun punaisen pellavaliinani olohuoneen pöydältä. Voi olla, etten edes laita sitä takaisin, koska päällystin pöydän mustalla cd-fixkalvolla ja nyt se näyttää paremmalta kuin pussillinen uusia. Mutta on minun uusi pöytä hankittava kuitenkin, vanhassa irtoilevat jo jalatkin. Se joutaa hyvin parvekepöydäksi.

Koska ei eilen huvittanut, menen tänään kylille. Kappahlista saisi yhdestä tuotteesta -40 %, ehkä farkut. Tiketistä käyn kahdelle keikalle liput, Marjo Leinonen Huff & Puff sekä Dumari ja Spuget saavat pari katsojaa keväällä. Mitäpä tuota pihtaamaan, kun liikuntaseteleitä vielä riittää.

Muistaakseni kavereissani on muutama Downton Abbey fani. Katsokaapas seuraavat hauskuudet. Etenkin kun siellä esiintyvät myös Joanna Lumley (enkeli) ja George Clooney (Lord Hollywood).

2 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Hauskat pätkät !! Kiitos piristyksestä. :)

Meillä pyykkien kuivatusteline on saanut lisäelämää n. 10 vuotta maalarinteipin avulla. :)

-kummitus- kirjoitti...

Ajattelinkin, että saattaisit pitää niistä. :-D

Pyykinpesutelineille toivomme pitkää ikää ja menestystä!