keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Sesongin terveiset

Piti vielä tätäkin kokeilla. Kuinka polkataan puhelimella, kun ei jaksa siirtää kuvaa tietokoneelle. Toisaalta tämä on jo pitkään ollut kokeiltavien asioiden listalla.

Ei tästä kyllä mikään uusi lempilajini tule, mutta voin hätätilassa askarrella, jos tulee jotain kiireellistä kerrottavaa. Ohessa musta kuuseni. Se on nätti - minusta.

Eilen tein elämäni kolmannen juustokakun. Onnistuin lukemaan resepti huolimattomasti, mutta ainakin lopputulos näyttää ihan soivalta peliltä. Pidän henkilökohtaisesti enemmän uunissa tehtävistä kakuista kuin liivatetortuista. Tänään aion askartella vielä granaattiomenasiirapin sen kanssa tarjottavaksi. (Edit. 13:10 Siitä tuli helkkarin hyvää! Ja helppoa! Nyt ei tarvitse kuin saada kansi kiinni ja kunnialla naapurilähiöön.)

Mutta nyt lähden saunaan. Nauttikaa elämästä ja toisistanne. Sesongin terveiset kullekin tahtonsa ja tarpeensa mukaan!

3 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Hauskaa aikaa tähänkin pesään! Oli lähellä, ettet eilen saanut henkilökohtaista tervehdystä kahdelta yllätystontulta, kun kaarrettiin siitä vierestä hautuumaalle. Toisella kertaa sitten. :)

-kummitus- kirjoitti...

Sitä vaan lupaillaan kaikenlaista. :-D Olisitte nyt käyneet torpassa.

Nollavaimo kirjoitti...

Pyörähdettiin äsken siinä kulmilla uudestaan. Tällä kertaa TM:n ja Pienimmän kanssa. Onhan porukkaa liikenteessä ja luntakin pukkaa ! :)