sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kävelen

Olen muuttumassa ihmisenä (enkä ole, kunhan narraan). Eilen kävin kävelemässä ja tänäänkin olen menosssa. Nimittäin olen saanut seuraa kävelyretkeilyyn. Yksi nykyisistä kollegoistani asuu naapurilähiössä ja kysyi minua seurakseen. Hän tietysti on helkkarin paljon hyväkuntoisempi, mutta kun hän on ensin kävelyttänyt minua takaisin minun hoodeilleni, hän juoksee takaisin omilleen. Kätevää. Toivottavasti yhteistyö- ja avunantosopimuksemme jatkuu.

Ensi viikosta on tulossa hektinen. Töissä askartelen 16 miljoonan euron tarjouksen kanssa. Palautus on maanantaina puolipäivään mennessä. Valtiolla ei näköjään systeemi vieläkään ole muuttunut, kaikki pitää olla kirjallisena ja kolmena kappaleena. Mutta kiva on askarrella, mielenkiintoista ja uutta minulle. (Huomaa kyllä, että olen ollut melkoinen ansarikukkanen edellisessä työpaikassani. Noh, siellä tarvittiin sellaista, tuolla taas toisenlaista hyötykasvia. Osaan olla molempia, ihme kyllä.)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jessus sentään mutta teikäläinenhän on paljon vartijana!16 miljoonaa on sentään helvetin paljon rahaa. Kävelyhomma on hyvä työtä ajatellen tai ainakin sen olen huomannut itsestäni, että päätöksen tekoa ja muutakin ajattelua vaativaa helpottaa jos on suht hyvässä hapessa. Nuutuneena ei pää yksinkertaisesti pelitä.

Kionaya kirjoitti...

Kävely on hauskaa, jos on jalat kunnossa.

-kummitus- kirjoitti...

Kävelyhomma tekee kipeäksi, mutta silleen hyvällä tavalla. Terveisin uusiorampa.